Κρήτη

Χανιά

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Χανίων έκοψε την πίτα του

σοροπτιμιστικος ομιλος - κοπη πιτας

Στα Χανιά, στις 08 Μαρτίου 2016, τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Χανίων «Εύχαρις», συναντήθηκαν στο ιστορικό καφέ «Κήπος», για συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της 3ης Ολομέλειας του Ομίλου και για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Προσκεκλημένες ήταν η Πρόεδρος της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος, κ. Μαίρη Σαμαρτζίδου, και η δημιουργός του Ομίλου Χανίων, κ. Ελένη Μπρεδάκη.

Στην συγκέντρωση έγινε απολογισμός της πρώτης δράσης του νεοσυσταθέντος Ομίλου, που ήταν η αποστολή βοήθειας σε προσφυγικά κέντρα. Η αποστολή υλοποιήθηκε δωρεάν από την Γενική Ταχυδρομική Χανίων και αφορούσε τρόφιμα και ενδύματα που συλλέχθηκαν από τα Μέλη του Ομίλου, το Δεκέμβριο του 2015.

Στη συνέχεια, η κ. Μαίρη Σαμαρτζίδου, η κ. Ελένη Μπρεδάκη και η Πρόεδρος του Ομίλου / Παράρτημα Χανίων, κ. Χαρά Γιαλούση, Ψυχίατρος, απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό για τη σημασία της Ημέρας της Γυναίκας. «Η Ημέρα της Γυναίκας είναι Ημέρα περισυλλογής γι’ αυτά που δεν έχουν γίνει σε σχέση με τη θέση της Γυναίκας στη σημερινή κοινωνία και όχι Ημέρα γιορτής» ήταν το κεντρικό μήνυμα και των τριών χαιρετισμών.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ανέδειξε τυχερή την κ. Δανάη Κουτσουπάκη, Μουσικοπαιδαγωγό, ένα από τα νεότερα μέλη του Ομίλου, γεγονός που έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από τις παρευρισκόμενες.
Η βραδιά εξελίχθηκε σε πολύ θετικό κλίμα. Τέθηκαν οι βάσεις για το σχεδιασμό των επερχόμενων δράσεων, η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι μία πρόταση του μέλους του Δ.Σ. του Ομίλου, κ. Σοφίας Λογαρίδου, στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας στην πόλη μας, για την οποία και θα ενημερώσουμε τους πολίτες των Χανίων με νεότερη ανακοίνωσή μας.

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Αναβολή εκδηλώσεων λόγω των καιρικών συνθηκών

Χριστουγεννιατικο δεντρο

Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Σάββατο 4/12, εκδήλωσης φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Με βάση την ανακοίνωση αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στις 7 το απόγευμα, φωτοδότηση του νέου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων στην πλατεία δίπλα από το Γιαλί Τζαμί, στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης. Για τη νέα ημερομηνία και ώρα της τελετής φωτοδότησης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών.

Ακόμα αναβάλονται και οι προγραμματισμένες για σήμερα, δράσεις της «Γιορτής ΣΥΝ - άθλησης», στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων. Οι δράσεις, που εντάσσονται στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία, θα πραγματοποιηθούν, σε νέα ώρα και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας (Φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που άφησε το παιδί του στην χαρτόκουτα

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανησυχία για τους θανάτους - Διατηρούνται ψηλά τα κρούσματα

ESPA BANNER