Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Της έκλεψε το κινητό αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί

κινητό - κλοπή

Το κινητό μίας 19χρονης Χανιώτισσας έβαλε στο μάτι μία 39χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία έπεσε στα χέρια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στα Χανιά.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα από τη Βουλγαρία αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο της 19χρονης αξίας 640 ευρώ. Μετά από λίγη ώρα και αφού αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και στην κατοχή της βρέθηκε το κλεμμένο κινητό. 

Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη: Αποπνικτικός συνδυασμός Παρασκευή και Σάββατο

ηράκλειο αφρικανική σκόνη

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει αύριο σημαντική άνοδο στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας, καθώς και μικρή πτώση στα κεντρικά τμήματα, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνολικά, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου η άνοδος της θερμοκρασίας στη Δυτική Ελλάδα θα είναι της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου και ακόμα μεγαλύτερη στην Κρήτη.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα DUSTMeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, λόγω της επικράτησης ανέμων νότιων διευθύνσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, αναμένεται να εκδηλωθεί έντονη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ημέρα με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι το Σάββατο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ένατη σερί ανοδική συνεδρίαση - Έκλεισε στις 905 μονάδες

Ηράκλειο: Μήνυση σε διευθυντή Λυκείου από γονέα - αρνητή του self test

Σερβία: Η χώρα θα παράγει 20 με 30 εκατομμύρια εμβόλια για τον κορονοϊό τον χρόνο