Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Το καφενείο λειτουργούσε κανονικά και με πολλούς πελάτες!

κρητικό καφενείο

Ακόμα μία σύλληψη καταστηματάρχη ο οποίος αγνόησε την απαγόρευση λειτουργίας της επιχείρησής του στο πλαίσιο των μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού, την άνοιξε και είχε και αρκετούς πελάτες.

Πρόκειται για έναν 51χρονο ιδιοκτήτη καφενείου, ο οποίος φόρεσε χειροπέδες το απόγευμα της Τετάρτης μετά από έλεγχο αστυνομικών και οδηγείται στον Εισαγγελέα Χανίων.

Υπενθυμίζουμε ότι από το περασμένο Σάββατο, οπότε ισχύει η απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων, έγιναν συνολικά επτά συλλήψεις στην Κρήτη.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι ιδιοκτήτες ταξί εφιστούν την προσοχή των επιβατών

ταξί ηρακλείου

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Λευτέρης Πετράκης για τη λειτουργία των ταξί αυτήν την περίοδο. 

Σύμφωνα με αυτήν:

"Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό του Ηρακλείου ότι τα δύο ραδιοταξί της πόλης μας εξυπηρετούν σε 24ωρη βάση όλο το χρόνο, σε καλούς και δύσκολους καιρούς.

Ακόμα και τώρα εν μέσω πανδημίας είμαστε υποχρεωμένοι με οποιονδήποτε κίνδυνο αλλά με προφυλάξεις, να προσφέρουμε υπηρεσίες όπως μας προστάζει το καθήκον.Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης (ακόμα  και κακόβουλων κινήσεων από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ταξί) σας ενημερώνουμε ότι τα τηλέφωνα των ραδιοταξί είναι τα κάτωθι:

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ  ΚΝΩΣΣΟΣ 2810210102

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΑΝΤΙΑ 2810361362 και για οποιαδήποτε άλλο θέμα και εξυπηρέτησης το τηλέφωνο του προέδρου  του συλλόγου είναι  6979158115.