Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Το καφενείο λειτουργούσε κανονικά και με πολλούς πελάτες!

κρητικό καφενείο

Ακόμα μία σύλληψη καταστηματάρχη ο οποίος αγνόησε την απαγόρευση λειτουργίας της επιχείρησής του στο πλαίσιο των μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού, την άνοιξε και είχε και αρκετούς πελάτες.

Πρόκειται για έναν 51χρονο ιδιοκτήτη καφενείου, ο οποίος φόρεσε χειροπέδες το απόγευμα της Τετάρτης μετά από έλεγχο αστυνομικών και οδηγείται στον Εισαγγελέα Χανίων.

Υπενθυμίζουμε ότι από το περασμένο Σάββατο, οπότε ισχύει η απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων, έγιναν συνολικά επτά συλλήψεις στην Κρήτη.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Οι βράχοι κρέμονται σε απόσταση αναπνοής από τους οδηγούς (βίντεο)

ΒΟΑΚ βράχια

Επικίνδυνη για τους οδηγούς η κατάσταση που επικρατεί σε διάφορα σημεία επί του ΒΟΑΚ όπου τα βράχια, κρέμονται σε απόσταση αναπνοής από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ένα από τα σημεία, στο ύψος των Σισσών Ρεθύμνου, όπου τεράστιοι βράχοι αποκολλήθηκαν και έσπασαν το τοιχίο και το προστατευτικό πλέγμα που τοποθετήθηκε παλαιότερα, το οποίο όμως δεν φαίνεται ικανό να τους συγκρατήσει.

Ο κίνδυνος είναι ορατός, καθώς κανείς δε μπορεί να προβλέψει πότε ο τεράστιος πέτρινος όγκος θα βρεθεί στο οδόστρωμα.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που είχαν γίνει το 2018, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη.

Το βίντεο έστειλε στο ekriti αναγνώστης, με τη σημείωση:

"Θα γίνει κάτι και θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Κρεμονται ολόκληροι βράχοι πάνω από τα κεφάλια μας καθημερινά. Κάποιος υπεύθυνος δεν περνάει από κει;"