Κρήτη

Χανιά

"Φιλόδημος": Νέο αποριμματοφόρο στον δήμο Γαύδου

απορριματοφόρο

Την σύμβαση για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος, υπέγραψαν την Παρασκευή 07/5/2021 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρης Παπαδογιάννης, η Δήμαρχος Γαύδου κ. Μανωλία Στεφανάκη και ο ανάδοχος του έργου «Α ΚΑΟΥΣΗΣ ΑΕ».

 

Η προμήθεια του απορριμματοφόρου γίνεται μέσα από τις χρηματοδοτήσεις του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

 

Το συνολικό κόστος προμήθειας, ανέρχεται στις 120.000 ευρώ προ Φ.Π.Α. και ο ανάδοχος υποχρεούται να παραδώσει το απορριμματοφόρο στο Δήμο Γαύδου εντός ενός (1) μήνα από την υπογραφή της σύμβασης.

 

«Για μια ακόμη φορά, ο Ο.Α.Κ. στέκεται αρωγός για την κάλυψη βασικών αναγκών, της αυτοδιοίκησης κι ένα παραπάνω «αδύναμων» δήμων, με περιορισμένη υπηρεσιακή επάρκεια. Το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» μας έδωσε αυτή την δυνατότητα και σε άριστη συνεργασία με τον Δήμο Γαύδου και την Δήμαρχο κ. Στεφανάκη, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το γραφειοκρατικό σκέλος της συγκεκριμένης προμήθειας φτάνοντας σήμερα στο σημείο, να υπογράψουμε την τελική της σύμβαση», δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής της σύμβασης του έργου στα γραφεία του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο - Τουρισμός: Κερδίζει ... έδαφος η πολυτέλεια στις διακοπές

ANEK LINES: Ακύρωση δρομολογίου του "Πρέβελης" για σήμερα

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Δέσμευση Μπορμπουδάκη για μέσα προστασίας στους αστυνομικούς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κρήτη

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη

rapid test Μαλεβίζι

489 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την επικράτεια ο ΕΟΔΥ

15 άνθρωποι κατέληξαν ενώ 256 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Στην Κρήτη εντοπίστηκαν συνολικά 33 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα 15 στο Ηράκλειο, 1 στο Λασίθι, 10 στο Ρέθυμνο και 7 στα Χανιά.

 

Δείτε ΕΔΩ όλη την έκθεση του ΕΟΔΥ

 

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το επιδημιολογικό παρατηρητήριο Κρήτης

Ηράκλειο: Τα έργα ανάπλασης, το ανοικτό εμπορικό κέντρο και οι σκέψεις για την Καλοκαιρινού

Κρήτη: Επιχειρηματίες θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη