Κρήτη

Ηράκλειο - Τουρισμός: Κερδίζει ... έδαφος η πολυτέλεια στις διακοπές

τουριστικες κατοικιες

Αρχίζει να ξυπνά σιγά-σιγά από την υποχρεωτική ακινησία που είχε επιβάλλει η πανδημία, η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, ο τουρισμός, και η Κρήτη ως κατεξοχήν τουριστικός προορισμός μετρά ...κρατήσεις και αφίξεις.

Στο ιδιαίτερο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί με το δειλό άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, τις εκστρατείες εμβολιασμού στις ευρωπαικές χώρες και την ανάγκη για διακοπές με χαλάρωση και ασφάλεια, φαίνεται ότι κερδίζουν έδαφος τα αυτοτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια και οι πολυτελείς κατοικίες.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο πρόεδρος Ενοικιαζόμενων Δωματίων “Η Φιλοξενία” Γιώργος Χριστοδουλάκης, επιβεβαίωσε αυτήν την αυξητική τάση και σχολίασε ότι “βγαίνουμε από το “πάγωμα” και ότι έχουν αρχίσει να φαίνονται οι πρώτες “πληρότητες”. 

Όπως πληροφόρησε, έντονο ενδιαφέρον εκδηλώνουν πολίτες από Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και κεντρική Ευρώπη για την περίοδο από τον Ιούλιο και μετά,  ενώ, αναφορικά με τις τιμές στα τουριστικά γραφεία, σημείωσε ότι είναι χαμηλότερες σε σύγκριση με πέρυσι ή στα ίδια επίπεδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: Πώς κινδυνεύει η περιουσία χιλιάδων δανειοληπτών

Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Στην ατζέντα πράσινο πιστοποιητικό και πατέντες εμβολίων

Ηράκλειο: Self - test δύο φορές την εβδομάδα στους μαθητές Ρομά

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

τρόφιμα ΤΕΒΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ  ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, γραβιέρα, κρεμμύδια, πατάτες, πελτές ντομάτας, μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα  28/06/2021.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Τη Δευτέρα 28/06/2021 θα παραλάβουν οι Φορείς των  Π.Ε. Χανίων, Π.Ε. Ρεθύμνου και ο Δήμος Χερσονήσου.
  • Την Τρίτη 29/06/2021 οι Φορείς της  Π.Ε. Λασιθίου.
  • Την Τετάρτη 30/06/2021 οι λοιποί Φορείς της Π.Ε. Ηρακλείου.
  •     Από Δευτέρα 28/06/2021 έως Παρασκευή 02/07/2021 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος  Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, μετά την παραλαβή τους από τον Επικεφαλής της Σύμπραξης και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν με μήνυμα όλους τους δικαιούχους για τη διάθεση των προϊόντων.

Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελούμενους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους.

Κατά τη διαδικασία της διανομής στα σημεία διανομής ενημερώνουμε τους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετάλλαξη Δέλτα: Γιατί χτύπησε «κόκκινος συναγερμός» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Δήμος Ηρακλείου: Έκτακτη ρύθμιση για βεβαιωμένες οφειλές λόγω COVID-19

Ηράκλειο: Συναγερμός για το σκυλάκι που έπεσε στη θάλασσα (Φωτογραφίες)