Κρήτη

Χανιά

Επαναλειτουργεί ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» στα Χανιά

κινηματογράφος γειτονιά

Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου ξεκινά την λειτουργία του ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κινηματογραφικές προβολές μέχρι τις 14 Ιουνίου θα είναι δωρεάν, αποτελώντας ευκαιρία ώστε να υπάρξει εξοικείωση με τις νέες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής.

Από τις 15 Ιουνίου η τιμή για τη γενική είσοδο θα είναι 5 ευρώ και θα διαμορφωθεί στο 1 ευρώ για ΑμεΑ, ανέργους, παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα άνω των 65 ετών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων και δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες, η χωρητικότητα του κινηματογράφου έχει μειωθεί στα 100 άτομα, η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr» .

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός δεν θα διατίθενται θέσεις στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ στις περιπτώσεις ατόμων που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, θα πρέπει να γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Γραμματεία της ΚΕΠΠΕΔΗΧ -ΚΑΜ (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15.00), στο 2821034200 για κράτηση θέσης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας στηρίζει την ίδρυση συλλόγου μονογονεϊκών οικογενειών

μονογονεικη οικογενεια

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) του Δήμου Ηρακλείου, με απόφαση της, στηρίζει την ίδρυση συλλόγου μονογονεικών οικογενειών στο Ηράκλειο και απευθύνει πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους γονείς για την υποβολή αιτήσεων στον υπό ίδρυση σύλλογο. Στόχος του συλλόγου είναι η υποστήριξη και προστασία των μονογονεϊκών οικογενειών και η διαχείριση ποικίλλων θεμάτων, που άπτονται της οικογενειακής τους κατάστασης.

Όσοι μονογονείς-άνδρες και γυναίκες- ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην ίδρυση Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους από σήμερα Δευτέρα 6/7/2020 ως και την Παρασκευή 17/7/2020, αποστέλλοντας την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,  ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Καινοτόμων Δράσεων, Δημόσιας Υγείας, Ισότητας των Φύλων, στο τηλ.: 2810 243360 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 – 15:30.