Κοινωνία

Viral το «ραβασάκι» αγρότη σε αυτούς που του κλέβουν τα… πράσα

επιγραφή αγρότη

Κλαίμε γοερά με αγρότη της περιοχής των Τρικάλων ο οποίος είδε κι απόειδε και έγραψε… ραβασάκι σε όσους του κλέβουν τα πράσα!

Η πινακίδα που διακρίνεται παραπάνω, στη φωτογραφία του trikalavoice.gr, είναι από χωράφι στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, το οποίο για “κακή τύχη” βρίσκεται πάνω σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο και πέρασμα για πολλούς χωριανούς και μη.

Ο άνθρωπος καλλιεργεί πράσα και διάφορα εποχικά λαχανικά, προκειμένου να βγάλει μεροκάματο στη λαϊκή. Την περίοδο αυτή καλλιεργεί πράσα και βρήκε… κακό μπελά, καθώς του τα κλέβουν.

Έτσι έγραψε προς όλους αυτούς που απλώνουν χέρι σε ξένη περιουσία (… συμπαθάτε μας για την ορθογραφία): “ΟΠΙΟΣ Ή ΟΠΙΑ ΠΑΙΡΝΗ ΠΡΑΣΑ ΝΑΡΧΕΤΑΙ ΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΚΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ”!!!… 

Δείτε ακόμα: Αγρότης με τρακτέρ... ΠΑΣΟΚ στο χωράφι (βίντεο)

Κοινωνία

Ποιος γιορτάζει σήμερα, 27 Ιανουαρίου

λουλούδια

27 Ιανουαρίου: Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, Αγία Μαρκιανή η Βασίλισσα, Όσιος Κλαυδιανός, Όσιος Πέτρος ο Αιγύπτιος, Άγιος Δημήτριος ο εν Κωνσταντινοπόλει, Όσιος Κλήμης ο Στυλίτης που ασκήτευσε στο όρος Σάγματα της Βοιωτίας, Άγιος Δημητριανός της Ταμασού, ο θαυματουργός, Όσιος Τίτος ο στρατιώτης, Άγιος Άσκιοτ ο Βασιλέας, Άγιος Πέτρος Ζβέρεφ ο Ιερομάρτυρας.

Σήμερα γιορτάζουν ο Χρυσόστομος και η Χρυσοστομία.

Μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο μέσα στο Ηράκλειο για γνωστό Κρητικό (φωτογραφίες)

Πρώτη ημέρα επαφών με τους Θεσμούς: "Πάγωμα" πλειστηριασμών μέχρι να τελειώσει η καραντίνα

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα σχολεία που παραμένουν κλειστά