Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικός θάνατος για γυναίκα - Λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την παρέσυρε

Image
εκαβ
 clock 12:12 | 12/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Νεκρή στους Πάδες Κόνιτσας στα Ιωάννινα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής μία 59χρονη τουρίστρια. Η 59χρονη Σουηδή είχε ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κόνιτσα προκειμένου να παρακoλουθήσει ένα φεστιβάλ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Στις 9 του μήνα δεν είχε φτάσει στην φίλη της που την ανέμενε και την επόμενη μέρα από το οικογενειακό της περιβάλλον δηλώθηκε εξαφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου όπου και διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου είχε δοθεί από τα Άρματα.

Το πρωί της Κυριακής και κατά την έρευνα που έκανε η Αστυνομία η 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θέση «Αγία Μαρίνα» στους Πάδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρεται να λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της, ενώ βρισκόταν έξω από αυτό, καθώς στο σημείο που εντοπίστηκε υπήρχε κατωφέρεια και η ίδια στην προσπάθειά της να το σταματήσει καταπλακώθηκε από αυτό και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος ερευνά η Αστυνομία στην Κόνιτσα ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 59χρονης θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: epiruspost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρίστρια έπαθε επιληπτικό επεισόδιο και επιτήδειος προσπάθησε να την κλέψει

Κάμερα αστυνομικού κατέγραψε την στιγμή που UFO συνετρίβη σε αυλή (βίντεο)

Σάλος με ιερέα που το παίζει γιατρός: Κάνει ξόρκια και... “γιατρεύει” την κατάθλιψη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis