Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 38χρονης που κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της

Image
κατερίνη γυναίκα
 clock 11:50 | 31/07/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη από τον τραγικό θάνατο της 38χρονης μητέρας τριών παιδιών μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό της το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες καθώς πήγαινε στην εργασία της, χωρίς η ίδια να προλάβει να το εγκαταλείψει. Στο σημείο έφτασαν περίοικοι για να βοηθήσουν την 38χρονη, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το ΙΧ τυλίχτηκε γρήγορα στις φλόγες. Με πυροσβεστήρες στα χέρια προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Όπως αποκαλύπτει το Mega, σήμερα ολοκληρώνεται η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης 38χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Η Πυροσβεστική δεν αποκλείει μέχρι στιγμής να έγινε μία ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, δεν ξέρουμε ακόμα αν η 38χρονη φορούσε την ζώνη της και μπλόκαρε ή αν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε κάποιο εύφλεκτο υλικό.

«Προσπάθησαν να την τραβήξουν αλλά το ΙΧ είχε ήδη πάρει φωτιά»

Ήταν 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη στην Κατερίνη. Κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα. Όμως, όπως αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο MEGA, δεν πρόλαβαν…

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις φτάνουν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ωστόσο μέσα σε αυτό αντικρίζουν τη γυναίκα απανθρακωμένη.

«Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά».

«Είμαστε συντετριμμένοι» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης.

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε. Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη.  Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έγινε. Απλά πήγε στη δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», λέει ο πατέρας της 38χρονης.

Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Πυροβόλησε δύο άτομα και εξαφανίστηκε - Αιματηρό περιστατικό στον Μυλοπόταμο

Κρήτη: Αδιόρθωτοι οι οδηγοί με την υπερβολική ταχύτητα

Κρήτη: Τον βγήκε ο συγχωριανός του νεκρό μέσα στο σπίτι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis