Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα social media ψάχνουν τις απαντήσεις για την εξαφάνιση της 19χρονης

Image
εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί
 clock 07:53 | 20/10/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Kορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την περιοχή του Κορωπίου, το μεσημέρι της Παρασκευής. Το νεαρό κορίτσι φεύγοντας από το σπίτι του, ενημέρωσε την οικογένειά της ότι πρόκειται να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να δώσει συνέντευξη για να εργαστεί, πράγμα όμως που δεν έγινε.

Οι φόβοι της οικογένειας για την τύχη του παιδιού τους μεγαλώνουν καθώς είναι η πέμπτη μέρα που η νεαρή κοπέλα βρίσκεται μακριά από το σπίτι της χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Απαντήσεις για την εξαφάνιση της κόρης τους αναζητούν οι γονείς, στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στα social media ενώ την ημέρα της εξαφάνισής της, η Άρτεμις καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να περπατά μέρα μεσημέρι σε δρόμο στο Κορωπί.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το κορίτσι να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι για να πάει στη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 19χρονη κοπέλα πήγε σε μία στάση λεωφορείου που είναι μακρύτερα από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει γεγονός που προβληματίζει την οικογένειά της, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

ην ίδια ώρα, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της Αρτέμιδος, ο οποίος μίλησε στo protothema.gr η κόρη του εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Φεύγοντας από το σπίτι, ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει μια συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στο Κορωπί. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ και οι Αρχές στρέφονται τώρα προς το φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα είχε γνωρίσει κάποιον μέσω facebook και είχε χωρίσει πρόσφατα από τον 24χρονο άντρα με τον οποίον διατηρούσε σχέση, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Ο πατέρας της κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis