Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ρόδο, με τον θάνατο ενός 19χρονου Τσέχου ποδοσφαιριστή, του Ντέιβιντ Γέραμπεκ. Ο νεαρός αθλητής της ΣΚ Αρτίς Μπρνο βρισκόταν στο νησί για διακοπές με τη σύντροφό του, Πάβλα Έλλα Παβλίτσκοβα, η οποία είναι υποψήφια για τον τίτλο «Μις Τσεχία 2026».
Το μοιραίο συνέβη το πρωί στο παραθαλάσσιο χωριό Αφάντου. Όπως αναφέρει το reader.gr, ο 19χρονος βγήκε για το καθιερωμένο του τζόκινγκ, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, παρασύρθηκε από ένα φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 61χρονος, ο οποίος και συνελήφθη. Παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο άτυχος νέος υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τσεχικά μέσα, η είδηση έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ στην πατρίδα του. Η ποδοσφαιρική του ομάδα τον αποχαιρέτησε με μια σπαρακτική ανάρτηση, εξαίροντας το ταλέντο και το σπάνιο ήθος του.
Διαβάστε επίσης
Κρήτη-Λαγοκέφαλοι: Το μεγάλο αδιέξοδο για τους ψαράδες - Χωρίς λύση μετά την αλίευση
Ηράκλειο: Επιτροπή ΚΕΠΑ πήγε για έλεγχο σε καρκινοπαθή... τρεις μέρες μετά τον θάνατό της!