Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέντης: Έβγαλαν από την καταστολή τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα

Image
αστυνομικός φωτοβολίδα
 clock 13:44 | 19/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Βγήκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από την καταστολή ο αστυνομικός που τραυματίστηκε βαρύτατα από τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, στον αστυνομικό, που νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, διεκόπη η φαρμακευτική υποστήριξη, δεν βρίσκεται δηλαδή πλέον σε καταστολή, προκειμένου οι θεράποντες ιατροί του να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του. Ο αστυνομικός παραμένει μηχανικά υποστηριζόμενος. 

Κρίσιμη η αυριανή μέρα

Ο αστυνομικός παραμένει σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας αλλά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr, από αύριο Τετάρτη, οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν και η χρήση κατασταλτικών φαρμάκων θα σταματήσει με σκοπό, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσουν νευρολογικά τεστ για να δουν πως θα αντιδράσει ο ασθενής.

Εκτιμάται ότι συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του θα μπορούν να βγουν σε 2 με 3 μέρες και οι γιατροί να διαπιστώσουν το εύρος της ζημιάς που υπάρχει.

Από τις 7 Δεκεμβρίου δίνει μάχη για τη ζωή του ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στου Ρέντη

Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου στο Γενικό Κρατικό σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από τη ναυτική φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από χούλιγκαν έξω από το κλειστό Μελίνα Μερκούρη.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με ακατάσχεστη αιμορραγία στο νοσοκομείο, καθώς η φωτοβολίδα βρήκε τη μηριαία αρτηρία, έπαθε ανακοπή, τον επανέφεραν οι γιατροί, μπήκε στο χειρουργείο, ενώ μερικές ημέρες αργότερα του ακρωτηρίασαν το πόδι. Η κατάστασή του από την πρώτη στιγμή είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: Αύριο στην Πάτρα η κηδεία του αστυνομικού-Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Το μυστικό της μακροζωίας μίας γυναίκας 106 ετών – «Αυτές είναι οι 4 συμβουλές μου»

Λευτέρης Αυγενάκης στο Ράδιο Κρήτη: Η τροπολογία για τους εργάτες γης λύνει πολλά προβλήματα και ωφελεί το κράτος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis