Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Με άγγιζε και με δάγκωσε» είπε η 15χρονη για τον δάσκαλό της

Image
ασελγεια
 clock 16:06 | 06/12/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγήθηκε εχθες λίγο μετά τις 11 το πρωί ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών από νησί των Κυκλάδων (ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ), ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 15χρονης μαθήτριας του. 

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος. Λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου.

Με το που έμαθαν τι είχε συμβεί έκαναν χρήση της βοηθητικής γραμμής  που προσφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με αποτέλεσμα να γίνουν ευεργετικοί χειρισμοί για την ψυχολογία της».

«Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» τονίζει ο δικηγόρος της “παθούσας” Κώστας Δοκιμάκης

Μετά τη φερόμενη ασέλγεια κατηγορείται πως της έστειλε και SMS

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να έστειλε sms στην ανήλικη, μία μόλις μέρα μετά την ασέλγεια. Μάλιστα τα όσα περιείχε το μήνυμα μόνο αθώα δεν ήταν.

Οι γονείς αμέσως τον κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού των Κυκλάδων όπου ζουν και στη συνέχεια η μαθήτρια εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Τα ευρήματα σύμφωνα με πληροφορίες, πιστοποιούν την καταγγελία της 15χρονης.

Ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών είναι και ο ίδιος πατέρας τριών παιδιών. Μέχρι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Όταν συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς: «Θα τα πω όλα στον εισαγγελέα».

Αξίζει να τονιστεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε μικρό νησί των Κυκλάδων και όχι στην Σύρο, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Στη Σύρο, μεταφέρθηκε λόγω των δικαστηρίων ο φερόμενος ως δράστης, οποίος και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis