Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερατσίνι: 78χρονος βίαζε την εγγονή του από τα 9 της χρόνια

Image
περιπολικο
 clock 17:24 | 03/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη δράση του 78χρονου για τον βιασμό της ανήλικης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η ανήλικη ήταν εγγονή του 78χρονου και από το 2017, δηλαδή από τότε που ήταν 9 ετών, βίωνε μία κόλαση στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα ο 78χρονος, τουλάχιστον από τις αρχές του 2017 έως και τα τέλη του 2019, με τη χρήση σωματικής βίας και κατανικώντας την αντίσταση του παιδιού, εξανάγκαζε την 9χρονη τότε εγγονή του σε ανοχή γενετήσιων πράξεων.

Οι επαίσχυντες πράξεις λάμβαναν χώρα στο σπίτι του 78χρονου κατά το διάστημα που η μητέρα του παιδιού βρισκόταν σε άλλο χώρο της οικίας με τη γιαγιά της μικρής. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ακινητοποιούσε το παιδί παρά την αντίσταση που προέβαλε και να προέβαινε σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., την πρώτη φορά που ο 78χρονος κακοποίησε την εγγονή του άρχισε να την αγγίζει στα γεννητικά όργανα ρωτώντας την συνεχώς αν της αρέσει.

Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (2/2) και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται βάσει εντάλματος σύλληψης, ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία με νεκρό 51χρονο αστυνομικό από πυροβολισμό

Παρίσι: Αποκλείουν τρομοκρατική επίθεση οι αρχές - Τι δείχνουν οι έως τώρα έρευνες

Ηράκλειο: Εργασίες στο "λαβωμένο" Παγκρήτιο - Αυτοψία από τον Δήμαρχο (φωτογραφίες)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis