Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαταδικάστηκε 41χρονος για ασέλγεια σε ανήλικη - Την είχε δέσει με την πρόφαση να κάνει γευσιγνωσία

Image
Στο ειδώλιο ξανά οι τρεις ιερείς που ασέλγησαν σε ανήλικο
 clock 08:49 | 06/04/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη φυλακή οδηγείται 41χρονος που καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου παιδιού.

Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Μανώλη Κουτσούκου, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και του επέβαλλε ποινή κάθειρξης έξι ετών. Ο ίδιος κατηγορούνταν και για παράνομη κατακράτηση αδίκημα για το οποίο με τον ισχύοντα νόμο έπαυσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση εκδικάστηκε για πρώτη φορά, τον Νοέμβριο του 2017 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω το οποίο και επέβαλλε στον 41χρονο συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών και φυλάκιση 3 μηνών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον 41χρονο για την κατάχρηση σε ασέλγεια και του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και για την παράνομη κατακράτηση του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, δηλαδή κατά συγχώνευση 10 έτη κάθειρξη και 3 μήνες φυλάκιση με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Με την ίδια απόφαση του το πρωτόδικο δικαστήριο είχε παύσει εφ’ όρου την ποινική δίωξη (με το νόμο 4411/16) για την κατηγορία της παράνομης βίας η οποία επίσης είχε ασκηθεί σε βάρος του 41χρονου.

«Έλα να σου δώσω ένα γλυκό να δοκιμάσεις»

Απολογούμενος χθες ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου ο 41χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται δηλώνοντας ότι «δεν έχει κάνει τίποτα από όλα αυτά».

«Το μόνο που έκανα, και αυτό με το θάρρος της φιλίας που μας συνέδεε, ήταν να της δώσω λίγο γλυκό» είπε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος στην απολογία του. Ο ίδιος επεσήμανε αρκετές φορές πως έχει οικογένεια και δύο παιδιά που έπαιζαν μαζί με το κορίτσι που τον κατήγγειλε και πως την ημέρα εκείνη του είχαν δώσει γλυκά (του κουταλιού) και επειδή δεν τα έτρωγε θέλησε να της τα δώσει.

«Έλα να σου δώσω ένα γλυκό να δοκιμάσεις που μου τα έδωσαν» είπε στην ανήλικη σύμφωνα με την απολογία του στο δικαστήριο ο 41χρονος, ο οποίος και διευκρίνισε αρκετές φορές πως και αυτό το έκανε με το θάρρος που είχε. «Βρέθηκα κατηγορούμενος εδώ χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Ούτε ασελγώ, ούτε παιδεραστής είμαι, ούτε εκβιαστής» είπε χαρακτηριστικά ο 41χρονος αρνούμενος την κατηγορία. Ο ίδιος σε ότι αφορά το δέσιμο των ματιών του ανήλικου παιδιού είπε πως απλώς στιγμιαία της τοποθέτησε την πετσέτα με την οποία είχε ανοίξει το βάζο στο μέτωπο και τίποτε περισσότερο.

«Δεν έκανα κάτι με πονηριά. Το παιδί λέει ένα σωρό πράγματα που του τα λένε οι άλλοι να τα πει. Εμένα μου κατέστρεψαν τη ζωή, ούτε κακός άνθρωπος είμαι, ούτε τίποτα».

Το παιχνίδι «γευσιγνωσίας».

Στο δικαστήριο βρέθηκε χθες και κατέθεσε και η κοπέλα η πλέον έχει ενηλικιωθεί. Η 21χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την επίσκεψη της στο σπίτι του 41χρονου στις 14 Ιουνίου 2011, όπου μετέβη προκειμένου να πάρει κάποια κλειδιά και να τα δώσει σε τρίτο πρόσωπο στο καφενείο.

Η κοπέλα είπε μεταξύ άλλων πως ο κατηγορούμενος όταν άνοιξε την πόρτα φορούσε μόνο το εσώρουχο του και προτού φύγει της είχε ζητήσει να επιστρέψει και πάλι εκεί «γιατί κάτι την ήθελε». Η 21χρονη περιέγραψε το πώς ο 41χρονος της έδεσε τα χέρια πίσω από τη πλάτη με καλώδιο και τα μάτια με μία φανέλα προκειμένου να παίξουν ένα «παιχνίδι γευσιγνωσίας», ενώ πρόσθεσε πως αρχικά την έβαλε να καθίσει σε μία καρέκλα και στη συνέχεια την μετέφερε κουβαλώντας την στα χέρια σε υπνοδωμάτιο και εκεί ασέλγησε σε βάρος της.

Η ίδια πρόσθεσε στο δικαστήριο ότι αυτό που είχε γίνει κατάλαβε ότι ήταν κακό και ντρεπόταν να το πει, ενώ έβαλε και τα κλάματα και ζήτησε από τον 41χρονο να φύγει. Την ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε και ο εισαγγελέας της έδρας, ενώ την αθωώτητα του πελάτη του επισημαίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία της δίκης ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Μανώλης Κουτσούκος.

Διαβάστε επίσης: 

Έθαψε πιστόλια και όπλα στο βουνό της Φλώρινας

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα - Συγκεντρώσεις σε όλη την Κρήτη

Νεκρός ο οδηγός νταλίκας που "καρφώθηκε" σε κολώνα (φωτογραφίες)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis