Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έθαψε πιστόλια και όπλα στο βουνό της Φλώρινας

Image
αστυνομία
 clock 13:40 | 05/04/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε μία ορεινή περιοχή της Φλώρινας ο 40χρονος αλλοδαπός έκρυβε σημαντικό αριθμό όπλων.  Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν με πολλή προσοχή την υπόθεση για να εξακριβώσουν εάν εμπλέκεται σε ληστείες ή άλλες παράνομες ενέργειες.

Έπειτα από έρευνες που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, ο 40χρονος αλλοδαπός που είναι και φυγόποινος εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο βουνό, διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει παράνομα στη χώρα και συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για κλοπή, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε άλλη κοντινή ορεινή περιοχή είχε κρύψει μαζί με έναν ακόμη αλλοδαπό ο οποίος αναζητείται τέσσερα πιστόλια, τέσσερις γεμιστήρες και 21 φυσίγγια, τα οποία βρέθηκαν θαμμένα στο έδαφος, κατασχέθηκαν και τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και δικαστικής απόφασης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η προέλευση των όπλων.

Διαβάστε επίσης: 

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η 33χρονη - Σε «ειδικό κελί» η κράτησή της

Ηλεία: Ανεξέλεγκτη η φωτιά - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις (βίντεο)

Ηράκλειο: "Πάρκαρε"... στη μέση του δρόμου! - Άναυδοι οι περαστικοί (φωτο αναγνώστη)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis