Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Βρέθηκε αίμα στους τοίχους - Οι καβγάδες μητέρας- γιου, οι περίεργες συμπεριφορές του

Image
Ηλιούπολη νεκροί
 clock 11:54 | 12/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα επιχειρούν να δώσουν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στην υπόθεση θανάτου μητέρας και γιου, που εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη.

Από την έρευνα, δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου ατόμου στον χώρο, αλλά ούτε και της διπλής αυτοκτονίας, κάτι που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας και στη συνέχεια αυτοχειρίας.

Ήδη έχει τοποθετηθεί ο θάνατος της 63χρονης μητέρας νωρίτερα από αυτόν του γιου της.

Το σενάριο της ανθρωποκτονίας και της αυτοκτονίας ενισχύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας αφού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της, ενώ δεν έλειπαν χρήματα και τιμαλφή από το σπίτι.

Εικάζεται ότι ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα και παρέμεινε για ώρες με τη σορό της, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ πιστεύεται ότι αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε με κάποιο τρόπο να φτάσει μέχρι το υπνοδωμάτιο της μητέρας του και να ξεψυχήσει.

 

 

Ήταν ακαριαίος ή όχι ο θάνατος του 36χρονου;

Ένα από τα ερωτήματα στα οποία αναμένεται να δοθεί απάντηση είναι αν ο θάνατος του 36χρονου ήταν ακαριαίος η όχι.

Αυτό, όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, έχει σημασία προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούσε να μετακινηθεί μόνος του, καθώς υπενθυμίζεται πως η καραμπίνα που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα, ήταν σε άλλον χώρο από εκεί που βρέθηκε νεκρός ο 36χρονος.

Μάλιστα, στους τοίχους υπήρχαν αίματα, κάτι που υποδηλώνει πως ίσως προσπάθησε να κρατηθεί για να μπορέσει να φτάσει στο κρεβάτι εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρός χωρίς τα ρούχα του.

Ερευνάται αν ο 36χρονος έπαιρνε ψυχοφάρμακα

Η εικόνα αυτή πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπει σε άτομο με ψυχική διαταραχή, αν και ο 36χρονος, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα ή να λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, και από την έρευνα που έγινε στο σπίτι, δεν εντοπίστηκαν -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- φάρμακα που θα μπορούσε να παίρνει.

Η καραμπίνα «θα δώσει απαντήσεις»

Την οριστική απάντηση στο αν πυροβόλησε ο 36χρονος αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπου ελέγχουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του γιου και αν είναι τα δικά του δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην καραμπίνα.

 

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει την καραμπίνα που βρέθηκε στο διαμέρισμα. Η καραμπίνα ανήκε στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εστάλησαν και οι δύο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Οι αναλυτές της ΔΕΕ θα ερευνήσουν εάν στο όπλο υπήρχαν και αλλά αποτυπώματα η όχι, ενώ αναζητούνται ίχνη πυρίτιδας και στα χέρια του 36χρονου.

Τέλος, απαντήσεις αναμένεται να δώσουν και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια να ανιχνευτούν κρίσιμα στοιχεία για την τραγωδία.

Την ίδια ώρα δίνεται βαρύτατα και σε αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες  μάνα και γιος το τελευταία διάστημα είχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους, με τους λόγους ακόμα να διερευνώνται.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλιούπολη: 48 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας -Το σενάριο για όσα έγιναν στο διαμέρισμα

Ενδοοικογενειακή βία: Οι οδηγίες της ΕΛΑΣ -Πώς κάνουν καταγγελία τα θύματα, τι πρέπει να γνωρίζουν

Τέμπη: Ελεύθεροι με εγγύηση & απαγόρευση εξόδου από τη χώρα δύο ακόμα κατηγορούμενοι για τη Σύμβαση 717

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis