Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερέας ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αστυνομικούς κατά τη διάρκεια δίκης

Image
Ξυλοκόπησε την παπαδιά και έσπασε τα πάντα μέσα στο σπίτι
 clock 16:21 | 02/03/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο νοσοκομείο Άρτας όπου- σύμφωνα με πληροφορίες- μεταφέρθηκε για ψυχιατρικές εξετάσεις νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ιερωμένος που προκάλεσε έντονο επεισόδιο στο δικαστήριο της πόλης. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δίκης για την επιμέλεια των παιδιών του επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του. Ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης, επιτέθηκε.

Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου ένα χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει 2 άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.

 

Διαβάστε επίσης:

Δικυκλιστής πέθανε στην άκρη του δρόμου – Οδηγούσε όταν έχασε τις αισθήσεις του

Ηράκλειο: Άνοιγε με λοστό παράθυρα και πόρτες και έκλεβε... τα πάντα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis