Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γονείς καταγγέλλουν ότι το 12χρονο παιδί τους δέχεται bullying στο σχολείο του

Image
bullying_agor
 clock 10:56 | 06/03/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Θύμα bullying, από συμμαθητές του έπεσε 12χρονος μαθητής γυμνασίου στη Νέα Ιωνία του Βόλου, σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού.

Σύμφωνα με το gegonota news, μαθητής της πρώτης τάξης Γυμνασίου σε σχολείο της Νέας Ιωνίας, φέρεται να δέχεται bullying από συμμαθητές του ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων οι εκπαιδευτικοί δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του παιδιού για προστασία.

Για το περιστατικό φέρεται να είναι ενημερωμένος ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελίδης από τους ίδιους τους γονείς, που αποφάσισαν να προσφύγουν στην εισαγγελία ανηλίκων.

Πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών του ανηλίκου, το παιδί φέρεται να επιστρέφει σπίτι χτυπημένο και άλλες φορές με σκισμένα τετράδια ή με ρούχα βαμμένα από μπογιές.

Το τελευταίο επεισόδιο διαδραματίστηκε χθες εντός της τάξης και όταν το παιδί ζήτησε να φύγει από το μάθημα για να επικοινωνήσει μαζί τους , δεν του επιτράπηκε.

Οι γονείς έχουν αναφέρει πως το ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από τους εκπαιδευτικούς παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις τους, ενώ δεν θέλουν το παιδί τους να αλλάξει σχολείο, αλλά να σταματήσει να είναι σάκος του “μποξ” στην αρένα που δημιουργούν παιδιά της τάξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υγειονομικός «συναγερμός»: Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτητή

Απόλυτος τρόμος για 16χρονη - Σεσημασμένος για πορνογραφία προσπάθησε να την αρπάξει

ΗΠΑ: Σαρωτική νίκη για τον Τραμπ στη «Σούπερ» Τρίτη -«Σφραγίζει» το χρίσμα και ο Τζο Μπάιντεν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis