Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχειρηματίας χώρισε τον σύζυγο της για τον γυμναστή και εκείνος την «κάρφωσε» για μαύρο χρήμα

Image
διαζύγιο
 clock 23:05 | 29/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

ικογραφία σε βάρος μιας 42χρονης σχημάτισαν οι αρχές μετά από καταγγελία για μαύρο χρήμα που έκανε ο πρώην σύζυγος, ύστερα από αίτημα της γυναίκας να χωρίσουν, γιατί φέρεται να σύναψε δεσμό με τον γυμναστή της.

Η εκπομπή Live News αναφέρει ότι πρόκειται για ζευγάρι επιχειρηματιών που χωρίζει μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, ενώ διατηρεί επιχειρήσεις με καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο.

«Ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση. Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή. Έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου και συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου. Δεν μπορώ να καλύψω ούτε τα βασικά μου έξοδα και κινδυνεύω να αποξενωθώ από τα παιδιά μας.Από τη μια στιγμή στην άλλη, άρχισες να με απαξιώνεις, να μου μιλάς υποτιμητικά. Έκανα φιλότιμη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι να σε μεταπείσω αλλά ήσουν ανένδοτη. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την επιθυμία σου και να σε αφήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων το εξώδικο που της έστειλε.

Επίσης, σημείωσε ότι «τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τρία χρηματοκιβώτια στο σπίτι, ενώ εγώ σου έλεγα ότι όσα χρήματα βγάζουμε να μπαίνουν στην τράπεζα. Προφανώς τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα». Τα έκρυβες στο σπίτι ενώ διατηρούσες και διπλά βιβλία».

«Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή γι’ αυτό και δε τα δέχτηκα. Η περιουσία σου, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας χάρη στη δική μου συμβολή. Ό,τι απέκτησες κατά τη διάρκεια του γάμου μας κατά το ήμισυ το οφείλεις σε μένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Διαβάστε επίσης 

Δίκη για φονική παράσυρση Έμμας: Απλά την είδα πάνω μου, κατέθεσε η συνοδηγός

Kαιρός: «Λέτε ο Άγιος Βασίλης να μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;»

«Πέταξαν» στο δρόμο 82χρονο σε αναπηρικό αμαξίδιο - Έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis