Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 31χρονη που μαχαίρωσε τον άνδρα της

Image
Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγο της
 clock 15:17 | 20/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση  του νόμου περί όπλων ασκήθηκε εις βάρος της 31χρονη, η οποία μαχαίρωσε τον 33χρονο σύζυγό της, στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, το νεαρό ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ξανά πριν από 3 περίπου μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 33χρονου. Η δίκη εκκρεμεί καθώς είχε αναβληθεί δυο φορές.

Ο δικηγόρος του θύματος, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής: “Ο εντολέας μου δέχτηκε επίθεση από τη σύζυγό του, με άμεσο στόχο τη θανάτωση του. Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο της επίθεσης, από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και από το γεγονός ότι τον μαχαίρωσε απευθείας στη καρδιά. Προκύπτει επίσης από μαρτυρικές καταθέσεις, ότι μετά την μαχαίρια συνέχισε να προσπαθεί να τον εξοντώσει, κυριολεκτικά. Επίσης προκύπτει ότι από τις συνομιλίες που είχε τις προηγούμενες ώρες, ότι το είχε προσχεδιασμένο. Άρα μιλάμε για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας που δεν είναι τετελεσμένη καθαρά από εξωγενείς παράγοντες”.

Ο δικηγόρος της 32χρονης, ανέφερε ότι το περιστατικό αποδίδεται σε ατύχημα, καθώς όπως είπε το θύμα έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε η εντολέας του.

Διαβάστε επίσης: 

Μαχαίρωσε τον άντρα της - Τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία

Αχαΐα: Βρέφος 19 ημερών πέθανε στον ύπνο του 

Πρέβεζα: Έπιασαν τον «εγκέφαλο» της σπείρας με τις 36 διαρρήξεις! 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis