Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Για δύο τενεκέδες λάδι έβγαλε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί

Image
τενεκέδες λάδι
 clock 10:10 | 19/09/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Άσχημη τροπή είχε ο καβγάς δύο αντρών το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) μπροστά στον καταρράκτη της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών, έξω από τη Λαμία.

Ο διαπληκτισμός έγινε μεταξύ ενός 80χρονου και ενός Ρομά. Σύμφωνα με το lamiareport, ο ηλικιωμένος κάποια στιγμή πάνω στην ένταση πήρε την καραμπίνα του από το αγροτικό όχημά του και άρχισε να πυροβολεί.

Οι δύο άνδρες είχαν οικονομικής φύσεως διαφορές, αφού ο 80χρονος είχε δώσει δύο τενεκέδες λάδι στον Ρομά, τους οποίους ο τελευταίος δεν πλήρωσε. Όταν τον ξαναείδε, ο ηλικιωμένος φέρεται να λογόφεραν και στην ένταση που δημιουργήθηκε πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε το ένα λάστιχο του φορτηγού του Ρομά.

Στο κέντρο της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και δόθηκε άμεσα εντολή να κινητοποιηθούν οι Σταθμοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που έχουν έδρα δίπλα στις πηγές, οι οποίοι και ακινητοποίησαν μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό του δράστη.

Συγχρόνως στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας. Το όπλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελαιόλαδο: Εκτινάχθηκαν πάνω από 100% οι τιμές - Απογειώθηκαν και οι κλοπές

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Αναγκαστική προσγείωση λόγω προβλήματος υγείας επιβάτη

"Ο παράδεισος πλέον είναι πιο φωτεινός" - Σπαραγμός για την Ηρακλειώτισσα, Εύη Ανδρεαδάκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis