Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός με ρατσιστικά κίνητρα – Επιχειρηματίας έστειλε στο νοσοκομείο έναν αλλοδαπό

Image
γροθιά, μπουνιά, ξυλοδαρμός
 clock 11:11 | 26/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Άγρια επίθεση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά εξαπέλυσε ένας 41χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, στα Καμίνια.

Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη το πρωί της 22ας Μαρτίου, όταν ο Έλληνας δράστης πήγε στην κατοικία των δύο αλλοδαπών υπαλλήλων του, με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές. Εκείνη την στιγμή οι δύο εργαζόμενοι απουσίαζαν, αλλά στο σπίτι βρισκόταν ένας άλλος ομοεθνής συγκάτοικός τους. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 41χρονος αρχικά τον εξύβρισε με ρατσιστικές φράσεις θίγοντας την καταγωγή του, έπειτα τον απείλησε και αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Αποχωρώντας από το διαμέρισμα και ενώ το θύμα τον ακολούθησε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ο 41χρονος του απηύθυνε εκ νέου υβριστικές εκφράσεις και απειλές με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ο δράστης επιτέθηκε ξανά στον άτυχο άνδρα, χτυπώντας τον στο κεφάλι και σπρώχνοντάς τον στη τζαμαρία της εισόδου, με αποτέλεσμα αυτή να σπάσει. Ο 41χρονος δεν δίστασε μάλιστα να χτυπήσει το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα.

Ο αλλοδαπός λιποθύμησε λόγω των τραυμάτων του και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 41χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ο δράστης οδηγήθηκε ήδη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία: 3χρονο αγοράκι βγήκε να παίξει και βρέθηκε νεκρό στην αυλή του σπιτιού του

Βενετία: Άνδρας πήδηξε από τριώροφο κτήριο στο κανάλι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis