Γυναίκα

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

θάλασσα γλάροι

Τα Ζώδια της Δευτέρας 13 Απριλίου 2020

Κριός
Κατεύθυνε  την ενέργεια σου σε χρήσιμες οδούς. Το να τα βάλεις με καταστάσεις εκτός ελέγχου σου, σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο δεν είναι μία.

Ταύρος
Είναι δύσκολο να βρεις κάποια νέα αρχή που χρειάζεσαι με το ίδιο σκεπτκό, ειδικά σε θέματα που αφορούν συγγενείς σου και την εξέλιξή σου.

Δίδυμοι
Σχεδίαζε μέσα στα πλαίσια του συναισθηματικού και χρηματικού σου κεφαλαίου ώστε να μην απογοητευτείς.

Καρκίνος
Μην βιάζεσαι για οτιδήποτε αφορά την καριέρα ή τον γάμο σου πριν δεις πού στέκονται και οι υπόλοιποι.

Λέων
Όσο κι αν θέλεις να ανανεωθείς και να προχωρήσεις, εξαρτάται εξολοκλήρου από την υγεία σου, τις πρακτικές συνθήκες και την διάθεσή σου να σεβαστείς αυτό το πλαίσιο.

Παρθένος
Είναι κάπως δύσκολο να βρεις την χαρά που ψάχνεις συναισθηματικά ή την δημιουργικότητα επαγγελματικά, εφόσον κινείσαι στο γνωστό σου πλαίσιο.

Ζυγός
Οι προσπάθειες σου με σύντροφο και συνεργάτες θα λειτουργούν μέχρι του σημείου που αντέχουν οι βάσεις σου. Αν δεν υπάρχουν, δεν λειτουργούν.

Σκορπιός
Χρειάζεται ένας τελείως καινούριος σκέψης και επικοινωνίας για να ξεκολλήσεις επαγγελματικά και με τα πρακτικά σου θέματα.

Τοξότης
Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος ως γνωστόν αδύνατον. Κάτι δίνεις κάτι παίρνεις, στον έρωτα, στην δουλειά, σε όλες σου τις σχέσεις.

Αιγόκερως
Δεν χρειάζεται να ζορίσεις τον εαυτό σου να κάνεις κάτι καινούριο στο σπίτι ή το γραφείο ενώ δεν έχεις κουράγιο στην πραγματικότητα.

Υδροχόος
Είναι κρίμα να χάσεις την χαρά ενός καινούριου τρόπου σκέψης κι επικοινωνίας επειδή προσπαθείς να ελέγξεις το ανεξέλεγκτο.

Ιχθύες
Καλύτερη συναισθηματική και οικονομική ισορροπία βεβαίως, όσο είσαι πρόθυμος να μην ακολουθείς το ίδιο λανθασμένο σκεπτικό.