Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Θεοδώρα Ρασέλ: «Μόλις είδα το νεογέννητο, είπα ότι έχει γίνει λάθος, το παιδί μου είναι κάτασπρο»
ρα
 clock 21:00 | 18/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Θεοδώρα Ρασέλ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από τρεις μήνες και περιγράφει στην εκπομπή Happy Day τα νέα συναισθήματα που της έχει γεννήσει η μητρότητα.

«Δεν το ‘χω συνειδητοποιήσει ακόμα. Πολλές φορές γυρίζω σπίτι, τον βλέπω και νομίζω ότι είναι ένα παιδάκι που μου το έχουν φέρει για λίγο να το προσέξω και θα μου το πάρουν πίσω», εξομολογήθηκε.

«Γέννησα με καισαρική, γιατί είμαι φοβιτσιάρα. Ζήτησα από τον γιατρό να μου κάνει γενική νάρκωση, μου είπε όμως ότι αυτό δεν γίνεται. Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις είδα το παιδί μου ήταν ότι έχει γίνει λάθος, γιατί ο γιος μου είναι κάτασπρος με τα μάτια του μπαμπά μου, γαλαζοπράσινα. Έλεγα στον γιατρό ότι το παιδί δεν είναι δικό μου, γελούσαν όλοι μέσα στο χειρουργείο», περιέγραψε με χιούμορ η Θεοδώρα Ρασέλ στο Happy Day.

Διαβάστε επίσης 

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είμαι ερωτευμένος το τελευταίο διάστημα»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis