Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Σε δημοπρασία το κοστούμι του Τζον Τραβόλτα από το «Πυρετός το Σαββατόβραδο»

john
 clock 23:00 | 31/07/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Το εμβληματικό λευκό κοστούμι που φόρεσε ο Τζον Τραβόλτα στην ταινία «Πυρετός το Σαββατόβραδο» βγαίνει σε δημοπρασία, με την εκτιμώμενη αξία του να κυμαίνεται από 200.000 έως 400.000 δολάρια.



Το συλλεκτικό αντικείμενο θα διατεθεί προς πώληση τον Αύγουστο, στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας του οίκου Propstore, με κινηματογραφικά αναμνηστικά, εκατοντάδες αντικείμενα από κλασικές ταινίες και σειρές.



Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου στο Λος Άντζελες, όπου θα παρουσιαστούν περισσότερα από 400 συλλεκτικά αντικείμενα. Θα ακολουθήσουν τρεις ημέρες δημοπρασιών με τη δυνατότητα συμμετοχής μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου.

Διαβάστε επίσης 

Οικονομάκου - Τσερέλα: Η πρώτη φωτογραφία από τον θρησκευτικό γάμο τους

Ρέμος: «Θα κάνω μια μικρή διακοπή από τις ζωντανές εμφανίσεις»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis