Gossip - LifeStyle

Νικόλας Στραβοπόδης: “Δεν είμαι βιαστής, δήλωνε ερωτευμένος μαζί μου”

stravopodis1.jpg

Συνέντευξη στην εφημερίδα ΜΠΑΜ παραχώρησε ο 37χρονος ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη.

«Αρνούμαι την κατηγορία, δε βίασα ούτε τον Δημήτρη Ανθή, ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή μου. Με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε το 2004 όντως στο μπαρ στο οποίο εγώ δούλευα μέχρι το Δεκέμβριο του 2004 και για τρεις μήνες. Τότε γνωριστήκαμε, με φλέρταρε, μία μέρα με περίμενε έξω από το μαγαζί, κάτι που παραδέχεται κι αυτός τη συνέντευξη που έδωσε. Αφού τελείωσα την εργασία μου, μου είπε αν θέλω να πάω μια βόλτα μαζί του, πήγαμε βόλτα, ήταν μια πολύ χαλαρή βόλτα, συζητούσαμε, περπατούσαμε γύρω στη 1 ώρα, κατηφορίσαμε την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μετά πήγαμε στο σπίτι μου, γιατί είχαμε ήδη κουραστεί. Ήταν ήδη αργά η ώρα πλέον. Το 2004 έμεινα στον Στον Άγιο Παντελεήμονα στην οδό (…). Πήγαμε στο σπίτι μου.

Εγώ συγκατοικούσα με μια παιδική μου φίλη και μάλιστα την πήρα και τηλέφωνο και της είπα ότι έρχομαι με τον αδερφό ενός συναδέλφου στο μαγαζί ώστε επειδή ήταν η πρώτη μας βόλτα να μην έρθει σε δύσκολη θέση το παιδί, αν μέναμε ίδιο μας. Αυτή έμεινε στο δωμάτιό της, δηλαδή την ενημέρωσα ότι θα έρθω με κάποιον στο σπίτι, ένα φλερτ. Πήγαμε σπίτι, ήπιαμε νερό, εγώ τότε δεν έπινα αλκοόλ, ήμουνα 20 χρονών και ο Δημήτρης ήταν 20 χρονών.

Μετά πήγαμε στο δωμάτιο. Ήταν ένα σεξ μεταξύ δύο εικοσάχρονων, οπότε εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί Πόσο αμήχανο, πόσο πρωτόγνωρο ήταν για εκείνες τις ηλικίες ένα ομοφυλοφιλικό σεξ. (…) Κάναμε έτσι κάποια απλά πράγματα, μετά ήταν πολύ αργά πια η ώρα και επειδή είχα μάθημα το πρωί στη Σχολή, στο Εθνικό, του είπα ότι έχω πρωινό ξύπνημα, μου είπε ότι κι αυτός πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του. Κατεβήκαμε κάτω, περιμέναμε ταξί αλλά επειδή ήταν πολύ αργά, λίγο αργούσε το ταξί, οπότε χαζολογούσαμε, γελάγαμε και τέτοια. (…)

Εγώ τις επόμενες ημέρες συνέχισα να δουλεύω στο μπαρ (…). Ερχόταν ο Δημήτρης να δει τον αδερφό του, αλλά υπήρχε όρος στο μαγαζί ότι με τους πελάτες δεν πρέπει να αναπτύξουμε οικειότητα. Να είμαστε τυπικοί. Οπότε εγώ ήμουν απόλυτα τυπικός, για να σεβαστώ τους κανόνες του μαγαζιού. Τον χαιρέτησα, μιλήσαμε τυπικά, αυτό έγινε τις τρεις-τέσσερις φορές που ήρθε… Απλώς δε ξέρω πώς εξέλαβε αυτή την τυπική μου στάση, δηλαδή εάν περίμενε κάτι παραπάνω από εμένα σε συναισθηματικό επίπεδο.

Σταυροπόδης
Σταυροπόδης

Είχατε επικοινωνία το επόμενο διάστημα;

Μιλάμε ότι έγινε το 2004 οπότε δεν υπήρχαν ούτε social media και ένα μήνυμα ήταν πολύ ακριβό, δεν υπήρχε η αμεσότητα που υπάρχει τώρα στην επικοινωνία. Ο Δημήτρης ερχόταν στο μαγαζί, περίμενε μία παραπάνω επικοινωνία εγώ δεν μπορούσα να την κάνω μέσα στο μαγαζί, μετά από κάνα μήνα ενάμιση δεν άντεξα την κόπωση της σχολής κι άλλαξα μαγαζί, πήγα μετά στο (…) στου Ψυρρή που βόλευε καλύτερα, γιατί ήταν δίπλα στη σχολή. Αυτή ήταν η όλη επικοινωνία με το Δημήτρη, δεν κατάλαβα ποτέ ότι ήταν θυμωμένος μαζί μου.

Όταν πήγατε σπίτι εκείνη τη μέρα ο Δημήτρης, σου δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου;

Ναι, αυτό μου είπε στο σπίτι.

Έχασες τη δουλειά σου πρόσφατα;

Δεν είναι το θέμα αν έχασα τη δουλειά μου πρόσφατα και το θέμα είναι ότι έχασα τη δουλειά μου για πάντα. Δε με ενδιαφέρει που έχασα τη δουλειά μου πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης Σωτηροπούλου: Παντρεύεται με τον Κωστή Μαραβέγια;

Gossip - LifeStyle

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τον Τριαντάφυλλο

survivor

Ο Tριαντάφυλλος ήταν ο παίκτης που ήταν πρώτος υποψηφιός στο Survivor για όγδοη φορά. Ο τραγουδιστής της κόκκινης ομάδας έχει κάνει ρεκόρ στο Survivor με τις περισσότερες υποψηφιότητες από όλους.

 Απόψε οι Κόκκινοι θα χάσουν πάλι και όπως έγραψε, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι μαζί με τον τραγουδιστή οι τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας που κινδυνεύουν να εγκαταλείψουν την παραλία του Άγιου Δομήνικου.

 

Διαβάστε επίσης Παλαιτσάκη: Άγριος χωρισμός με εξώδικα, μηνύσεις και καταγγελίες για βία