Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: "Γνώριζα για τις εξωσυζυγικές σχέσεις και ότι είναι περίεργος, τον αγαπώ ακόμα"

μπιμπιλας
 clock 23:00 | 15/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Σπυρός Μπιμπιλάς μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε και μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του , Ελπίδα Νίνου.

«Τον αγαπάω ακόμα και σήμερα τον Πέτρο. Με πείραζε μέσα σε μία συνθήκη φιλίας. Όπως έχω πει και στο δικαστήριο και θα το επαναλάβω για μία ακόμα φορά για να ακουστεί: "Εγώ ήξερα τη ζωή του Πέτρου, αυτή που φαινόταν κι αυτή που μου διηγείτο η αγαπημένη μου φίλη, Ελπίδα Νίνου". Λέει πως δεν ήμασταν φίλοι και είναι μεγάλο ψέμα. Δεν μπορεί να έχω εγώ τα κλειδιά του σπιτιού τους και να μην το γνωρίζει. Ποιος μου τα έδωσε; Έμενα μέσα στο σπίτι τους. Αυτός που μένει μέσα στο σπίτι γνωρίζει πράγματα μέσα στην οικογένεια και δεν γνωρίζει πράγματα έξω από αυτήν».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής δήλωσε, πως γνώριζε ορισμένες συμπεριφορές για τις οποίες κατηγορήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης από ηθοποιούς:  «Γνώριζα τις εξωσυζυγικές σχέσεις που γνώριζε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη. Τα κακοποιητικά που καταγγέλλονται, δεν τα ήξερα. Δεν είχαν γίνει στο ΣΕΗ μέχρι τότε καταγγελίες. Ήξερα ότι ο Πέτρος είναι περίεργος, ότι κολλάει σε διάφορες κοπέλες, ότι κάνει αυτό που καταγγέλλουν πολλές με την επίδειξη οργάνων. Αυτό ήταν κατά συνθήκην αποδεκτό από όλους πια, ότι αυτός είναι ο Πέτρος και έτσι τον δεχόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Big Brother: Επίσημα ο Πέτρος Λαγούτης στην παρουσίαση του ριάλιτι

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis