Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

«Λύγισε» η Όλγα Τρέμη για την τελευταία αποφώνησή της στο δελτίο ειδήσεων του Mega

ολγα τρεμη
 clock 13:00 | 24/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή «Black Box» με τη Μάγκυ Δούση στο ATTICA TV βρέθηκε η Όλγα Τρέμη την Κυριακή. Η έμπειρη δημοσιογράφος μίλησε για την πολιτική και την σημερινή εικόνα των ΜΜΕ, σχολιάζοντας με έντονη συγκίνηση και το τελευταίο βράδυ που βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Η Όλγα Τρέμη αφού παρακολούθησε ένα μικρό απόσπασμα από το τελευταίο δελτίου ειδήσεων που είχε κάνει, είπε χαρακτηριστικά: «Έπεσε πολύ κλάμα τότε. Ήμουν και συγκινημένη και τρακαρισμένη, τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα τρακ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Στα δελτία ειδήσεων οι ρόλοι είναι πολύ περιοριστικοί και έχουν κανόνες, δεν επιτρέπουν και ιδιαίτερη έκφραση του συναισθήματος».

«Εκείνη όμως ήταν μια, πραγματικά, μοναδική βραδιά. Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο, όλοι, τώρα μιλάμε για δίμετρα παλικάρια που έκλαιγαν σαν μωρά παιδιά. Εν τω μεταξύ έκλαιγαν και απ’ έξω αλλά εγώ βέβαια δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό όσο βρισκόμουν μέσα στο στούντιο. Με το που βγήκα με περίμεναν πάρα πολλές ζεστές αγκαλιές. Πολλές ζεστές αγκαλιές», πρόσθεσε η Όλγα Τρέμη.

«Πολλοί άνθρωποι ήταν συγκινημένοι και μου είχαν κάνει και μια τούρτα αποχαιρετιστήρια. Αυτό έγινε εκείνη την ημέρα, εκείνο το βράδυ» κατέληξε η Όλγα Τρέμη.

 

Διαβάστε επίσης

Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»

Light για Κουτσελίνη: «Αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες αυτό με τον Λύτρα»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis