Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Η Σαρλίζ Θερόν αποστόμωσε τον Τιμοτέ Σαλαμέ με μία μόνο πρόταση
gg
 clock 18:00 | 20/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Σαρλίζ Θερόν σχολίασε τις δηλώσεις του Τιμοτέ Σαλαμέ για το μπαλέτο και την όπερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times

«Ο χορός είναι πιθανότατα ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Οι χορευτές είναι υπερήρωες. Το τι περνούν τα σώματά τους, μέσα σε απόλυτη σιωπή», είπε αρχικά.

 «Ελπίζω να τον συναντήσω κάποια μέρα. Ήταν απερίσκεπτο το σχόλιο του για δύο μορφές τέχνης που πρέπει να στηρίζουμε συνεχώς, γιατί ναι, περνούν δύσκολα. Σε 10 χρόνια όμως η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του Τιμοτέ, όμως δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει έναν άνθρωπο πάνω στη σκηνή που χορεύει ζωντανά», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης 

Καγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο να γράφονται ψέματα για τον γάμο μου, τα παιδιά μας μεγάλωσαν και διαβάζουν»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis