Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Η Ράνια Καρατζαφέρη είναι η δημοσιογράφος που συνελήφθη και καταδικάστηκε για απειλή και εξύβριση αστυνομικών
καρατζαφέρη
 clock 12:00 | 17/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ράνια Καρατζαφέρη είναι η δημοσιογράφος που συνελήφθη και καταδικάστηκε για απειλή και εξύβριση αστυνομικών. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αποκάλυψε πως έχασε τη ψυχραιμία της.

«Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, βάζουμε τις ζώνες μας και βγαίνουμε στην Αττική Οδό. Δεν τρέχουμε! Θεωρώ ότι εκείνη την ώρα δεν είχαμε κάποιο λόγο να γυρίσουμε το κεφάλι μας να κοιτάξουμε γύρω γύρω. Ήμασταν μόνοι μας στην Αττική Οδό. Όπως πορευόμαστε χωρίς να τρέχουμε, χωρίς να προκαλέσουμε το οτιδήποτε βλέπουμε δύο περιπολικά. Δεν δίνουμε σημασία και συνεχίζουμε ανέμελοι. Τα περιπολικά από πίσω, θεωρούμε ότι κάνουν περιπολία τα παιδιά, δεν μας έκαναν κάποιο σήμα. Δεν κόρναραν, δεν άναψαν φάρο, δεν μας πλεύρισαν. Άρα διευκρινίζω ότι δεν έγινε σήμα που δεν σταματήσαμε.

Να το πάμε κι αλλιώς. Και να έγινε σήμα, και δεν να μην το είδαμε. Τα περιπολικά μας ακολουθούν κατά πόδας. Βγαίνουμε στην Κύμης, από πίσω τα περιπολικά. Επειδή είπαν ότι έγινε καταδίωξη, δεν μας σταμάτησαν. Ο προορισμός μας ήταν κάπου κοντά, στο φανάρι είναι κόκκινο και εννοείται ότι σταματάνε. Μόλις σταματάνε, πετάγονται πέντε με ντουντούκες, μας περικυκλώνουν λες και είμαστε ο Πάσσαρης ή ο Εσκομπάρ των Βαλκανίων.

Άρχισαν να φωνάζουν, εμείς τα χάσαμε. Μείναμε άναυδοι γιατί δεν προκαλέσαμε τίποτα, δεν κάναμε τίποτα. Βγήκαμε έξω, υπεστήκαμε μια συμπεριφορά σαν να είμαστε σκουπίδια. Εγώ κρατούσα το κινητό, δεν έχω καταγράψει. Τους είπα ότι “τι θέλετε; Να σας καταγράψω για να σας δείξω πώς φέρεστε σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι πατέρας σας;”.

Πάνω στα νεύρα μου είπα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πω. Στα 52 μου ήταν η κακιά στιγμή μου. Για να φτάσω μέχρι εκεί προηγήθηκαν κάποια πράγματα. Ως δημοσιογράφος 34 χρόνια έχει υποστεί πολλή αστυνομική βία, δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα. Έχασα την ψυχραιμία μου και αισθάνθηκα σαν κατάχρηση εξουσίας. Μας συμπεριφέρθηκαν προσβλητικά χωρίς να υπάρχει λόγος».

Διαβάστε επίσης 

Ηλιάδη για Ουγγαρέζο: "Να μην αναφέρεται υποτιμητικά και χλευαστικά σε γυναίκες και μάνες"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis