Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #50 λεπτά και δήλωσε πως ήρθε αντιμέτωπη με τον χαρακτηρισμό «η γυναίκα του Σάκη».
«Ειδικά στο Survivor ήταν πολύ έντονο το κομμάτι της προβολής. Όταν τα φτιάξαμε, ο Σάκης ήταν ένας πολύ προβεβλημένος άνθρωπος και εγώ μια κοπέλα 26 χρονών που δούλευα σε μια εταιρεία, έκανα όντως διαφημίσεις, φωτογραφίσεις. Ήμουν σε μια άλλη ταχύτητα. Όταν ξεκινήσαμε, ο Σάκης ήταν 10 βήματα μπροστά, ήταν μεγαλύτερος, είχε τις δικές του εταιρείες, ήταν παρουσιαστής κλπ», είπε αρχικά.
«Με έπαιρνε η μπάλα παλαιότερα, επειδή εξαιτίας αυτού με έμαθε ο κόσμος και μέσα σε αυτό εγώ έβρισκα και την επαγγελματική μου ταυτότητα, εξερευνούσα ποια είμαι, ξαφνικά ήρθε μια έντονη δημοσιότητα επάνω μου και έβρισκα την προσωπική μου ταυτότητα, γιατί σε εκείνη την ηλικία δεν έχεις κατασταλάξει», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Μιχαήλ για Κύπρο: «Είμαι έφεδρος καταδρομέας, έχω στο σπίτι μου το όπλο μου και τις σφαίρες μου»