Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραντεβού το ΣΚ υποστήριξε ότι οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου δεν θα έπρεπε να αρνούνται ότι υπήρξαν φίλοι με άτομα που βρέθηκαν στο στόχαστρο.
«Κατάχρηση υπάρχει σε οποιονδήποτε χώρο υπάρχει εξουσία του προϊστάμενου στον υφιστάμενο. Απλά σε εμάς (σ.σ. στον καλλιτεχνικό χώρο) είναι πιο εύκολο να το μάθεις. Επειδή ακριβώς μπαίνουμε στο σπίτι σας και υπάρχει ένα δέσιμο με εμάς είναι μια προδοσία που συμβαίνει σε εσάς από εμάς, αν έχουμε παραβατική συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά.
Το θέμα της προβολής επαναλήψεων σειρών είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στις επαναλήψεις δεν παίζει μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης, παίζουν άλλοι 50 ηθοποιοί οι οποίοι και θα πληρωθούν απ’ αυτές. Δηλαδή ξαφνικά η όποια παραβατική συμπεριφορά, ως αποδεικνυόμενη από το δικαστήριο, του Πέτρου θα επηρεάσει και τους υπόλοιπους που παίζουν μαζί του; Έχει γεννηθεί από το ελληνικό metoo το μεγάλο θέμα “τι κάνουμε με τους ανθρώπους οι οποίοι κατηγορήθηκαν;”. Εγώ έχω δηλώσει από την αρχή ότι για αυτούς τους ανθρώπους μην κάνουμε, τουλάχιστον, ότι δεν έχουν υπάρξει φίλοι μας».
Διαβάστε επίσης