Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Διάσημη πορνοστάρ ήπιε ρακί στα Εξάρχεια και τρελάθηκε με την Ελλάδα

97568-218471.jpg
 clock 19:54 | 20/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, Stoya, βρέθηκε στη χώρα μας αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια και μάλιστα ήπιε ρακί και δεν δίστασε να το αναρτήσει στη προσωπική της σελίδα στο Twitter.

stoyagoddess1.jpg

stoyagoddess1.jpg, by mariak

Πριν λίγο καιρό την είχε καλέσει στη χώρα μας ο Paul Mason του Channel 4 που κάνει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου.

"Χθες βράδυ ήπια ρακί στα Εξάρχεια την ώρα που "διαβασμένοι" δημοσιογράφοι μιλούσαν για οικονομικά θέματα πάνω από το κεφάλι μου. Η Ελλάδα είναι υπέροχη", έγραψε χαρακτηριστικά.
 

stoya.png

stoya.png, by mariak

H Stoya είναι μια από τις πιο διάσημες πορνοστάρ στον κόσμο και έχει τεράστια περιουσία, ενώ υπήρξε και πρώην σύντροφος του Marilyn Manson.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis