Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Bάσια Παναγοπούλου: Με αναπηρικό αμαξίδιο στη «Γη της Ελιάς» μετά το ατύχημα στην Κωνσταντινούπολη
παναγοπούλου
 clock 20:00 | 06/05/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Βάσια Παναγοπούλου , η οποία για πέντε συνεχόμενες σεζόν έδινε πνοή στον ρόλο της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς, αναγκάστηκε να εμφανιστεί στα γυρίσματα της σειράς, χρησιμοποιώντας αναπηρικό αμαξίδιο.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις στιγμές της αποχώρησής της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας φωτογραφίες από το πλατό που τη δείχνουν φανερά συγκινημένη.

«Κάπως έτσι ήρθε το τελευταίο μου γύρισμα… σε μια συγκινητική στιγμή για όλους μας που εσείς θα δείτε στο @megatvcom για τη #gitiselias μας. Και η Ασπασία βρέθηκε στο αμαξίδιο του Δημοσθένη γιατί… έτσι είναι η ζωή», έγραψε η ηθοποιός.

A post shared by vasiapanagopoulou (@vasia.panagopoulou)

Διαβάστε επίσης 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 20 κιλά & στην τρίτη 6-7»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis