Gossip - LifeStyle

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Ο Μελέτης μαθαίνει για τον βιασμό της Ανέτ από τον Θέμελη

agries-melisses.jpg

Σύμφωνα µε τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό TV O’ Clock για τις Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης ανακαλύπτει δύο μυστικά, τα οποία πρόκειται να του αλλάξουν τη ζωή. Από τη µία αποδεικνύει πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα του, αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει μαθαίνει πως ο Θέµελης βίασε την Ανέτ.

Οι αλλαγές στη ζωή του Μελέτη

H ζωή του Μελέτη από τη µία στιγµή στην άλλη ανατράπηκε για πάντα, καθώς ανακάλυψε πως είναι γιος της Ανέτ και του Σωκράτη. Και όσο και αν η µητέρα του προσπάθησε να τον κρατήσει µακριά από τον πατέρα του, δεν τα κατάφερε. Παρά την άρνηση του Θέµελη να έχει οποιαδήποτε σχέση µε τον Μελέτη, ο νεαρός ήλπιζε πως αυτό θα αλλάξει και θα καταφέρει να του αλλάξει γνώµη, όµως δεν πρόλαβε. Ο θάνατος του Θέµελη ήρθε για να τον συγκλονίσει και να τον γεµίσει θλίψη, αλλά και πολλά ερωτήµατα. Ο Μελέτης από την πρώτη στιγµή ήταν σίγουρος πως πρόκειται για δολοφονία και µάλιστα πως ο ∆ούκας είναι εκείνος που έκοψε το νήµα της ζωής του Θέµελη.

Μελέτης και Ανέτ
Μελέτης και Ανέτ

Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ο δολοφόνος του πατέρα του

Όπως θα δούµε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, λίγο µετά το Πάσχα, ο Μελέτης θα καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια και οι φόβοι του θα επιβεβαιωθούν. Κάνει τα πάντα προκειµένου να µάθει ποιος αγόρασε το δηλητήριο που προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή του πατέρα του και τα καταφέρνει. Μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ο δολοφόνος και σοκάρεται. Από τη µία θέλει να τον κάνει να πληρώσει, αλλά από την άλλη ο Δούκας είναι όλα αυτά τα χρόνια σαν πατέρας για εκείνον. Ξέρει, όµως, πως ποτέ δεν θα έφτανε σε αυτό το σηµείο εάν δεν είχε λόγο.

Ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Θέµελης βίασε την Ανέτ

Έτσι, µη µπορώντας καν να φανταστεί τι τον περιµένει, αποφασίζει να µάθει όλη την αλήθεια. Μια αλήθεια που η Ανέτ έτρεµε να µάθει ο γιος της, καθώς θα τον πλήγωνε. Ο Μελέτης, όπως θα δούµε, ανακαλύπτει πως ο Θέµελης βίασε την Ανέτ και έτσι έµεινε έγκυος εκείνη. Ο νεαρός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. ∆εν ξέρει τι να κάνει και από πού να πιαστεί, τι και ποιον να δικαιολογήσει και ποιον να κατηγορήσει. Ακόµη µία φορά, ο κόσµος του γκρεµίζεται. Υποφέρει που σκέφτεται τι πέρασε η Ανέτ στα χέρια του Θέµελη, αλλά από την άλλη δεν µπορεί να διαχειριστεί πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα του. Η Ανέτ θα προσπαθήσει να µείνει δίπλα του και να τον στηρίξει, αλλά ο Μελέτης είναι σε άσχηµη ψυχολογική κατάσταση. Τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο για εκείνον, καθώς νιώθει και πάλι απογοήτευση και προδοµένος, ενώ βράζει από θυµό!

Διαβάστε επίσης Συνελήφθη για δεύτερη φορά γνωστός τραγουδιστής σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Gossip - LifeStyle

Γαρμπή: “Αν είχα δουλειά βραδινή δε θα αποφάσιζα να πάω στο House of Fame”

12668266_110_0_842_549_1920x0_80_0_0_47b24d5796d1861235b567c818ee59ee.jpg

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη στο Νίκο Μουτσινά και αναφέρθηκε στην συμμετοχή της ως κριτής στο μουσικό σόου του ΣΚΑΙ «House of fame».

«Αν είχα δουλειά βραδινή δε θα το αποφάσιζα να πάω στο House of Fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο. Έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον Δημήτρη. Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης 

Survivor: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης;