Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Τουρκικός Τύπος: Τούρκοι πηγαίνουν στην Ελλάδα για σούπερ μάρκετ
σουπερ μάρκετ
 clock 13:51 | 31/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας αναφέρει ότι Τούρκοι πολίτες ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να αγοράσουν τρόφιμα από σούπερ μάρκετ, γεμίζοντας τις βαλίτσες τους με πάσης φύσεως προϊόντα. 

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο εφημερίδας της γείτονος, Τούρκοι χρησιμοποιούν τα δρομολόγια λεωφορείων δύο φορές την εβδομάδα για να έρθουν στην Ελλάδα και να αγοράσουν βοδινό κιμά.

Όπως επισημαίνεται, στην εκδρομή συμμετείχε και ο ανταποκριτής. Αγόρασε τρόφιμα που περιλάμβαναν κρέας, γάλα και ζυμαρικά. Το ίδιο καλάθι που στην Τουρκία θα κόστιζε 3.709 λίρες, εδώ κόστισε 2.433 λίρες, τονίζεται.

Image
φυλλάδιο

«Παλαιότερα έρχονταν οι Έλληνες στην Τουρκία για ψώνια. Όταν όμως οι τιμές μας εκτοξεύτηκαν, η κατάσταση αντιστράφηκε», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Image
εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τοξικά «κοκτέιλ φυτοφαρμάκων» σε μήλα στην Ευρώπη: Ποια χημικά βρέθηκαν

Ίμια: Η ιστορία με το κράνος του Παναγιώτη Βλαχάκου – Βρέθηκε από ψαρά, χρόνια μετά την τραγωδία

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis