Ελλάδα

Θρίλερ με το Superfast XI: Μπλακ άουτ κατά την διάρκεια του δρομολογίου

Superfast

Θρίλερ με το πλοίο Superfast XI που εκτελεί το δρομολόγιο Πάτρα-Ηγουμενίτσα- Ιταλία.
Το πλοίο ξεκίνησε το μεσημέρι από το λιμάνι της Πάτρας με προορισμό την Ιταλία.

Αυτή την στιγμή, και ενώ βρίσκεται ανοιχτά του Μεσολογγίου, μιάμιση σχεδόν ώρα διαδρομής από την Πάτρα, το πλοίο έχει υποστεί μπλακ άουτ. Έχουν σβήσει όλες οι μηχανές και τα φώτα, λόγω του μπλάκ άουτ και μόνο τα φώτα ασφαλείας είναι ανοιχτά.

Στο πλοίο επιβαίνουν συνολικά 360 επιβάτες (οι 60 είναι οδηγοί φορτηγών) και το πλήρωμα. Ο κυβερνήτης έχει ενημερώσει τους επιβάτες πως η βλάβη θα αποκατασταθεί, αλλά εδώ και μια ώρα δεν υπάρχει νεότερο.

Το πλοίο έχει αυτοματισμούς, τόσο όταν βρίσκεται σε διαδικασία πρόσδεσης, όσο και όταν είναι εν πλω. Ταξιδεύε με 27 μίλια όταν οι αισθητήρες εντόπισαν ένα προβλημα. Εκαναν shut down όπως είναι προγραμματισμένο για να μην υπάρξει βλαβη. Τώρα οι μηχανικοί κάνουν επανεκκίνηση των συστημάτων. Στο πλοίο δουλεύουν τα εφεδρικά φώτα. Ο καιρός είναι καλός. Επικρατεί ηρεμία στους επιβάτες.

Πολύ κοντά του βρίσκονταν το «αδελφό» Superfast που εκτελεί το δρομολόγιο Πάτρα - Μπάρι, αλλά δεν χρειάστηκε να σταματήσει ή να παρέμβει καθώς η κατάσταση ελέγχεται από το πλήρωμα του Superfast XI.

Ελλάδα

Νεκρός 52χρονος από ηλεκτροπληξία

ηλεκτροπληξια

Ένας άνδρας 52 ετών έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία σε αποθήκη της Πιαλείας στα Τρίκαλα.

Βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής, κάποιες ώρες μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν επετράπη σε κανέναν να αγγίξει τον 52χρονο προτού διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή, καθώς υπήρχε κίνδυνος για όλους.

 

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο πιο τρομακτικός κακοποιός στον κόσμο

Ψηλορείτης: Βρέθηκε ο 35χρονος που είχε χαθεί

ESPA BANNER