Ελλάδα

Σάλος: Στα social media "καυτές" φωτογραφίες νοσοκόμας

νοσοκόμα

Μία 26χρονη από τη Ρόδο η οποία φέρεται να ανέβασε φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο μίας 30χρονης νοσοκόμας από την Αθήνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σύνδεσμο που παρέπεμπε σε σελίδα γνωριμιών κλήθηκε ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η 30χρονη νοσοκόμα ανακάλυψε πως αναρτώνται “καυτές” φωτογραφίες της χωρίς να το γνωρίζει και χωρίς τη συναίνεσή της, σε ψεύτικα προφίλ τόσο στο facebook όσο και στο instagram.

Όπως υποστηρίζει, κάποιες από τις αναρτήσεις έγιναν το 2019 και για τις οποίες είχε υποβάλει μήνυση ωστόσο έγιναν και κάποιες μέσα στο 2020. Η 30χρονη ισχυρίζεται ότι ο χρήστης ενός εκ των προφίλ της έστειλε προσωπικό μήνυμα και της είπε πως γνωρίζει την προέλευση των φωτογραφιών και ότι ο ίδιος τις έχει στην κατοχή του. Ο χρήστης για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του της έστειλε δύο από αυτές προς και της ζήτησε να του αποστείλει και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες της προκειμένου να της αποκαλύψει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

Μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο έλαβε και από άλλο χρήστη του instagram ο οποίος μάλιστα της είπε πως έχει δει τις φωτογραφίες της και σε σελίδα ερωτικών γνωριμιών.

Μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε πως η σύνδεση διαδικτύου που χρησιμοποιήθηκε για ένα από αυτά τα προφίλ ανήκει στην 26χρονη από τη Ρόδο που καλείται να δώσει εξηγήσεις, καθώς φαίνεται ως μοναδικός συνδρομητής της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, όπου οδήγησε η σύνδεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στο περιστατικό και πως η σύνδεση πλέον χρησιμοποιείται από τους νέους ενοικιαστές του σπιτιού, το οποίο εκείνη μίσθωνε παλαιότερα.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κινητή τηλεφωνία: Αλλάζουν οι χρεώσεις - Τι θα πληρώνουμε

Πανδημία: Η Κρήτη ψάχνει για .... δουλειά

Ο Υπουργός, η γιορτή και τα κρητικά καλτσούνια με τη ρακί

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Με υποχρεωτικό μοριακό τεστ οι στρατεύσιμοι που θα καταταγούν το Νοέμβριο

στρατός

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και 2021 Δ΄ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (Νοέμβριος 2021), υποβάλλονται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού Covid-19, σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες, πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Στρατολογία.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [‘Αρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48) και άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110)], καταλήγει η ανακοίνωση.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυα και αγκαλιές από βουλευτές όλων των κομμάτων

Πέραμα: Επεισόδια σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ESPA BANNER