Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Λ. Βουλιαγμένης με ''ακυβέρνητο'' λεωφορείο -Διένυσε 150 μέτρα, ξήλωσε κολώνες και πινακίδες
Λεωφορείο
 clock 13:09 | 10/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα τραγωδία παραλίγο να σημειωθεί το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με ένα διπλό λεωφορείο, χωρίς επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αργυρούπολη-Σαρωνίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε για προσωπική του ανάγκη, χωρίς να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να κυλήσει μόνο του και να διανύσει περίπου 150 μέτρα, στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το «ακυβέρνητο» λεωφορείο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε κολώνες φωτισμού και πινακίδες κυκλοφορίας, έγδαρε την περίφραξη του κτιριακού συγκροτήματος ΑΜΕΑ και ευτυχώς σταμάτησε πριν βγει στη λεωφόρο.

Δείτε φωτογραφίες:

Image
Λεωφορείο

 

Image
Λεωφορείο
Image
Λεωφορείο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφτασε στο Λαύριο το πλοίο με τους 520 μετανάστες από την Κρήτη - Οδηγούνται στη δομή της Μαλακάσας

Στοιχεία σοκ από Κομισιόν: Μόνο 4 στους 10 εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα

Αγωνία για τον Έλληνα ένοπλο φρουρό του “Eternity C” - Φέρεται να έχει απαχθεί από τους Χούθι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis