Ελλάδα

Πανελλήνιες 2021: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των βάσεων

πανελλαδικές

Τέλος μπαίνει στην αγωνία των υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Την Παρασκευή το πιθανότερο ή τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής και τα ονόματα των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια.

Το υπουργείο Παιδείας καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να εκδοθούν τα αποτελέσματα την Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να ανακοινωθούν τελικώς τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αναμένεται άνοδος των βάσεων ιδίως στα «ρετιρέ» των Πανεπιστημίων, όπως οι Ιατρικές και οι Πολυτεχνικές, αυξομειώσεις στις Νομικές σχολές, αλλά και άνοδος στα Οικονομικά τμήματα και τις στρατιωτικές σχολές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανελλήνιες 2021: Μεγάλες ανατροπές φέτος στις βάσεις

ΑΕΙ Κρήτης: Σε ποια τμήματα θα μείνουν κενές θέσεις

Σχολεία: Πότε ανοίγουν - Τί θα γίνει με μαθητές και ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Τράγκας

Τραγκας

Στο νοσοκομείο Σωτηρία εισήχθη σήμερα ο Γιώργος Τράγκας, καθώς νοσεί από κορωνοϊό και επιβαρύνθηκε η κατάστασή του.

Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε πριν τρεις ημέρες ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ότι βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με την σύζυγό του Μαρία Καρρά. Σήμερα, όπως επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, του κόμματος Τράγκα δηλαδή, Πάρις Κουρτζίδης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Εγραψε στο Twitter o Πάρις Κουρτζίδης: «Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο "Σωτηρία", καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 224 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Σχοινάς: Δεν οδεύουμε σε γενικευμένο lockdown καθώς δεν λύνει τα προβλήματα

Πλεύρης: Και άλλα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα