Ελλάδα

Μέχρι την 1η Ιουλίου επιστρέφουν στην εργασία τους το 97% των εργαζομένων

συνεργασία

Μέχρι την 1η Ιουλίου επιστρέφουν στην εργασία τους το 97% των εργαζομένων που ήταν σε αναστολή ενώ ανοίγει το  95% των επιχειρήσεων δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ 100,3 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης. 

Εκτίμησε ότι το τριήμερο του Άγιου Πνεύματος θα δούμε πολύ μεγαλύτερη κίνηση στην εστίαση. Η κατάσταση βελτιώνεται παρά την αρχική διστακτικότητα πρόσθεσε ο κ. Παπαθανασης. 

Σημείωσε ότι οι κανόνες που θα ανοίξουν στις 15 Ιουνίου τα εποχικά ξενοδοχεία αλλά και τα γυμναστήρια, οι σάουνες, οι ιαματικές πήγες και τα στούντιο για πιλάτες θα είναι πολύ αυστηροί . 

Τόνισε οτι το υπουργείο πραγματοποιεί καθημερινά 500 ελέγχους και επεσήμανε ότι κάθε βήμα που ανακοινώνεται το μετρούν οι επιστήμονες και είναι πολύ προσεκτικό. 

 

Ελλάδα

ΔΕΗ: Προβλήματα στη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 11770

ΔΕΗ

Προβλήματα στη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 11770 της ΔΕΗ σημειώνονται από το πρωί εξαιτίας σοβαρής βλάβης στην οπτική ίνα του τηλεπικοινωνιακού παρόχου, που υποστηρίζει τις υπηρεσίες διασύνδεσης.

Όπως ενημέρωσε η ΔΕΗ, οι προσπάθειες αποκατάστασης άρχισαν άμεσα και από τις 10:30 π.μ. επανέρχεται σταδιακά η πλήρης λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου.