Ελλάδα

Η ΠΟΠΕΚ στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό

ποπεκ

(Φωτογραφία αρχείου)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), σε σειρά συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε Μυτιλήνη, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο και Πάτρα, σφραγίζει την συμμετοχή της στο πρόγραμμα των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕΒΕ, παράλληλα και μαζί, με τους φορείς των Ελεύθερων Επαγγελματιών και των Αγροτών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με το «σχέδιο» που παρουσίασε η Κυβέρνηση ως «μεταρρύθμιση» στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μαζί με την εξοντωτική φορολογία εισοδήματος των Πρατηριούχων, επί πλασματικών τζίρων των οποίων το 70% περίπου είναι φόροι και τέλη που αποδίδουμε καθημερινά, τινάζει στον αέρα την λειτουργία των Πρατηρίων και οδηγεί τις επιχειρήσεις μας στα λουκέτα.

Είναι επιτέλους καιρός να καλύψετε τα λάθη της πολιτικής του παρελθόντος που οδήγησαν στην σημερινή οικονομική κατάσταση όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, με ένα στην κυριολεξία ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ που θα αποφέρει δημόσια έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, την πάταξη της Παράνομης Διακίνησης Καυσίμων».

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κατέληξε 82χρονος - 576 οι νεκροί στην Ελλάδα

κορωνοϊός ΑΧΕΠΑ

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό το βράδυ της Κυριακής, στο ΑΧΕΠΑ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 82χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Συνολικά, οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται στους 576.