Ελλάδα

Η νέα διοίκηση της Ένωσης Ιδιοκτητών ΚΤΕΟ Ελλάδος

ΚΤΕΟ.jpg

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ΙδιοκΤητών ΚΤΕΟ Ελλάδος μετά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του ΔΣ.

Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Σωτήριος Μουρίκης.

Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Καραφέρης

Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Κτιστάκης

Ταμίας: Αθανάσιος Μουχτής

Έφορος: Ζαχαρίας Δινεράκης

Μέλος: Αικατερίνη Κράγια

Μέλος: Αλέξανδρος Τσακίρης

Αναπληρωματικό μέλος: Πέτρος Ζήκος

 

 

Ελλάδα

Επεισοδιακή σύλληψη δύο διακινητών μεταναστών ύστερα από καταδίωξη

αστυνομία-καταδίωξη

Χειροπέδες σε δύο διακινητές μεταναστών πέρασαν αστυνομικοί, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη που έγινε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 22χρονο Έλληνα και 47χρονο Ιρακινό, που κατηγορούνται ότι μετέφεραν με αυτοκίνητο επτά Σομαλούς υπηκόους, τους τρεις εξ αυτών στοιβαγμένους στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος. Η σύλληψή τους ήταν περιπετειώδης, καθώς ο 22χρονος, κινούμενος πεζός και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έπεσε από μαντρότοιχο ύψους πέντε μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Είχε προηγηθεί καταδίωξη όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Ρεντίνας - Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη, και κρίθηκε ύποπτο. Αγνοώντας όμως τα σήματα των αστυνομικών να σταματήσουν ανέπτυξαν ταχύτητα και κατευθύνθηκαν προς την πόλη όπου τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Παύλου. Τέσσερις από τους Σομαλούς διέφυγαν και αναζητούνται.