Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΣΗΕΠΗΝ: Ο αγώνας είναι σκληρός και συνεχίζεται
εσηεπην
 clock 21:02 | 26/04/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΠΗΝ με αφορμή την απόφαση για λήξη της απεργίας των δημοσιογράφων 

Η ανακοίνωση:

Το πρώτο βήμα έγινε.
 
Οι δημοσιογράφοι, μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας, είπαν ΟΧΙ στο αυταρχικό, αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο. Με την πολυήμερη μαζική συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση, προάσπισαν την ανεξαρτησία, την ελευθεροτυπία, την πολυφωνία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τη Δημοκρατία.
 
Ο αγώνας είναι σκληρός και συνεχίζεται για να μην μείνουν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι.
 
Για να προστατευτούν  οι άνεργοι, άρρωστοι και ανασφάλιστοι συνάδελφοί μας.
 
ΟΧΙ στη δήμευση των αποθεματικών του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και των Επικουρικών μας Ταμείων.
 
Διασφάλιση του αγγελιοσήμου, που δεν επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ τον κρατικό προϋπολογισμό και επέκτασή του, στα διαδικτυακά ΜΜΕ.
 
Τυχόν εφαρμογή του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, θα επιφέρει συντριπτικό  και ίσως μοιραίο πλήγμα στα ΜΜΕ ιδίως της Περιφερειακής Ελλάδας, με εκατοντάδες νέες χαμένες θέσεις εργασίας, συρρίκνωση και μαρασμό που κλάδου.
 
 
Τα Δ.Σ. ΕΣΗΕΠΗΝ – ΤΕΑΣ 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis