Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Επιμένουν στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης οι βενζινοπώλες

πετρέλαιο θέρμανσης
 clock 10:01 | 06/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), καλεί την Κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να προχωρήσει στην μείωση του Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο θέρμανσης στα 60 – 100 ευρώ το χιλιόλιτρο, προκειμένου να διαμορφωθεί η τιμή λιανικής και στην Ελλάδα, στα επίπεδα των λιανικών τιμών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

2 Νοεμβρίου 2015
Μέση τιμή Ε.Ε  0.642      Μέση τιμή Ευρωζώνης 0.631

​Εμείς επιμένουμε στην απλούστευση όλων των διαδικασιών για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης με προσιτή τιμή για όλους τους πολίτες και την κατάργηση κάθε είδους επιδότησης με την αναζήτηση προαπαιτούμενων.
Η θέρμανση είναι κοινωνικό αγαθό για όλους τους πολίτες.
Η μείωση του Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο θέρμανσης θα αυξήσει την κατανάλωση κατά 30% περίπου, με αποτέλεσμα και την ανάλογη αύξηση των δημοσίων εσόδων από το Φ.Π.Α. και τον αυξημένο τζίρο των επιχειρήσεων που διακινούν και διαθέτουν πετρέλαιο θέρμανσης.  
 
 
 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis