Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλοδαπός πήγε να βιάσει το 11 μηνών παιδί του

μωρό γονείς
 clock 12:18 | 24/11/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονισμένες οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου εξετάζουν από χθες το βράδυ καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι ο σύζυγος της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους! Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ και ο κατηγορούμενος πατέρας φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του. Απορίας άξιο είναι επομένως γιατί αφέθηκε να κυκλοφορεί και να δρα ελεύθερος και δεν είχε νωρίτερα συλληφθεί από τις αρχές.

Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή.

 politischios.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis