Τρίτη 12 ΝΟΕ 2019 21:17
 • Ηρακλειο
  23°C
 • Χανια
  23°C
 • Ρεθυμνο
  23°C
 • Λασιθι
  23°C
Ekriti.gr Logo

Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη με δήθεν τροχαίο της κόρης της

Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη με δήθεν τροχαίο της κόρης της

peripoliko.jpg

Άλλη μια ηλικιωμένη στο Μεσολόγγι έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης θύμα τηλεφωνικής απάτης από άγνωστο που της τηλεφώνησε παριστάνοντας τον αστυνομικό, με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε νομικά προβλήματα καθώς είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός ανήλικου παιδιού.

Για καλή της τύχη, η ηλικιωμένη δεν είχε πολλά χρήματα και το είπε στον υποτιθέμενο αστυνομικό, αλλά εκείνος επέμεινε ότι μπορούσε να μειώσει την διαφορά με τα... κοσμήματά της! Το θύμα δέχθηκε και πείστηκε να τοποθετήσει έξω από την κατοικία της μια σακούλα στην οποία είχε βάλει 150 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας!

Η γυναίκα δεν είδε ποιος και πότε εμφανίστηκε για να τα παραλάβει κι έτσι, όταν αντιλήφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει και ειδοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο για τους δράστες, οπότε σχηματίστηκε απλώς δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.

Διαβάστε επίσης. . .

Επεισόδια σημειώνονται για ακόμη μια φορά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων...
Ο αριθμός αυτός αναδεικνύει το αμείωτο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας να υπηρετήσουν εθελοντικά και άμισθα το Πυροσβεστικό...
«Αυτονόητη προϋπόθεση για την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών», χαρακτηρίζει τη διασφάλιση της...