Εκλογές 2019

Στήριξη Αρναουτάκη στους νέους - Συνάντηση με την Ελένη Βατσινά

vatsina_arnaoutakis2.jpg

Ανακοίνωση από το γραφείο της υποψήφιας βουλευτή Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένης Βατσινά:

Υπέρμαχος του γνωστού «τόπο στα νιάτα» εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, που στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 24.06.2019 με την υποψήφια βουλευτή ν.Ηρακλείου με το «Κίνημα Αλλαγής», Ελένη Βατσινά ανέλυσε αναπτυξιακά θέματα του νησιού.

Ο κ.Αρναουτάκης υπογράμμισε τη στήριξή του στους νέους ανθρώπους που επιθυμούν να αφιερωθούν στα κοινά και ευχήθηκε στην κ.Βατσινά επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές!

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η Ελένη Βατσινά είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μεγάλα ζητήματα της Κρήτης, με αιχμή τα μεγάλα έργα του ΒΟΑΚ και του αεροδρομίου στο Καστέλλι αλλά και όλα τα συνοδά έργα που το νησί έχει ανάγκη.

«Ως νέος άνθρωπος θέλω να δω τον τόπο μου να βγαίνει «μπροστά», να ξεπερνάει το τέλμα και να αφήνει πίσω του την κρίση. Είμαι αποφασισμένη, μάλιστα, για αυτό το σκοπό να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις, «φέρνοντας» νέες ιδέες και ένα διαφορετικό «πνεύμα» στο Κοινοβούλιο, εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους, στις 7 Ιουλίου» - ανέφερε η Ελένη Βατσινά.

Η ίδια σημείωσε ότι τα μεγάλα έργα παραμένουν ζητούμενο για την Κρήτη, ενώ δήλωσε τη στήριξή της στο διαχρονικό αίτημα της Περιφέρειας για ουσιαστική αποκέντρωση, αναλαμβάνοντας  αρμοδιότητες αλλά και πόρους για την άμεση προώθηση σημαντικών παρεμβάσεων.