Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προειδοποίηση για την καραντίνα στις ΗΠΑ λόγω Έμπολα

Προειδοποίηση για την καραντίνα στις ΗΠΑ λόγω Έμπολα
 clock 16:45 | 26/10/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Προειδοποίηση για το ενδεχόμενο το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας για ταξιδιώτες που επιστρέφουν από χώρες της δυτικής Αφρικής να έχει απροσδόκητες επιπτώσεις απηύθυνε υψηλόβαθμός Αμερικανός αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας.

Ο δρ Άντονι Φαούτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών, διευκρίνισε πως τα νέα μέτρα ενδεχομένως να αποτρέψουν τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες αρωγής από το να μεταβούν στη δυτική Αφρική για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της επιδημίας.

Μιλώντας στην εκπομπή του CNN «State of the Union», τόνισε πως και ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτούν οι Αμερικανοί είναι να εξαλειφθεί ο Έμπολα από την Αφρική.

Υπενθυμίζεται πως υποχρεωτική καραντίνα 21 ημερών έχουν ανακοινώσει ότι θα επιβάλουν οι αρχές του Νιού Τζέρσι, της Νέας Υόρκης και του Ιλινόις σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν από πληγείσες από τον Έμπολα χώρες της δυτικής Αφρικής και έχουν έρθει σε επαφή με νοσούντες από ιό.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis